کد خبر: 3365117
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۰
شهردار قم خبر داد:

ایجاد کمیته فرهنگ شهروندی/ ۹ برنامه دفاع مقدسی اجرا می‎شود

گروه اجتماعی: شهردار قم با اعلام خبر ایجاد کمیته فرهنگ شهروندی از اجرای ۹ برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس در قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، مرتضی سقائیان نژاد، شهردار قم امشب 28 شهریور در نشستی خبری گفت: کمیته فرهنگ شهروندی وظیفه اصلی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری است و ایده‎های فرهنگی در این کمیته بررسی و اجرایی می شوند.
وی اظهار کرد: ما باید مهندسی فرهنگی را شکل دهیم و دست همه فعالان این عرصه را هم به گرمی می‎فشاریم.
سقائیان‌نژاد عنوان کرد: سازمان فرهنگی تفریحی در مناسبت های مختلف مانند وفیات و شهادت ها و جشن های ائمه و شادی ها باید چهره شهر را متناسب با این روزها تزئین کند و الان هم در آستانه دهه ولایت و اعیاد قربان و غدیر هستیم که نیازمند تلاش بیشتر در این زمینه هستیم.
وی ادامه داد: در هفته دفاع مقدس 9 برنامه دفاع مقدسی از سوی سازمان فرهنگی تفریحی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای پروژه مرجعیت گفت: دو فاز این پروژه تا پایان سال 94 تحویل شهر می‌شود و مابقی نیز نیمه اول سال 95 به بهره برداری خواهد رسید.
شهردار قم تصریح کرد: 53 اقدام شهری در طول سه ماه مدیریت بنده صورت گرفته است و یکی از کارهای ضروری خاتمه پروژه‎هایی است که در سفر رهبری به قم مصوب شده است.
شهردار قم همچنین از همدلی میان شورای شهر و شهرداری خبر داد و افزود: باید با همکاری و همدلی با یکدیگر امور شهر را به خوبی مدیریت کنیم.

captcha