
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم، سردار غلامرضا احمدی، صبح امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح استان قم که در بلوار پیامبر اعظم(ص) برگزار شد، گفت: اهدافی که دشمن در آغاز این جنگ تحمیلی و در حمایت از صدام در روزهای جنگ داشتند همان اهدافی است که امروز از سوی کشورهای 5 +1 تعقیب می شود.
وی افزود: کم ترین هدفی که در اتاق فکر دشمن تعقیب می شد، تجزیه خوزستان و بخشی از ایران است؛ اولین چیزی که در عملیات 5مهر60 در سنگرعراقی ها دیدیم جابه جایی نقشه عراق، تا اندیشمک و شوشتر ایران و بندر امام در کتب درسی آنها بود.
وی خاطرنشان کرد: باید ممنون امام و شهیدان و ملت ایران باشیم که اجازه نداد این کشور به دست متجاوزان بیافتد؛ خوشبختانه امروز ما سربلند هستیم و دشمن ما به هیچ کدام از اهدافش نرسیده است.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب(ع) بیان کرد: اگر بخواهیم ارکانی را برای موفقیت ملت خود منظور کنیم ولی قطعا رکن اصلی و اساسی، ایمان ملت ما و الگوبرداری از فرهنگ ایثار و شهادت و عاشورا بوده است.
وی ادامه داد: دومین عنصر این ملت رهبری حکیمانه رهبر کبیر انقلاب بود که اجازه نداد ذره ای از این کشور به دست مستکبران بیافتد و خوشبختانه امروز با مدیریت خلف صالح ایشان دنیا را به حیرت واداشته ایم.
سردار احمدی گفت: زمانی که سوسنگرد و هویزه ما اشغال شده بسیاری تصورات دیگری در ذهن داشتند ولی امروز می بینیم که قدرت نفوذ ایران تا مدیترانه رفته است.
وی خاطرنشان کرد: پیوند ناگسستنی مردم عزیز ایران با ولایت و نظام اسلامی و شهیدان انقلاب، از رموز توفیق انقلاب اسلامی بوده است.