کد خبر: 3372811
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶

زمان قطعی انتقال پیکر محسن حاجی‌حسنی به ایران اعلام نشده است

گروه اجتماعی: مصطفی حاجی‌حسنی‌کارگر، برادر نخبه قرآنی در خصوص زمان انتقال پیکر محسن حاجی‌حسنی‌کارگر به ایران عنوان کرد: زمان قطعی برای انتقال پیکر برادرم به ایران اعلام نشده است.

مصطفی حاجی‌حسنی‌کارگر، برادر نخبه قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در خصوص زمان انتقال پیکر محسن حاجی‌حسنی‌کارگر به ایران عنوان کرد: زمان قطعی برای انتقال پیکر برادرم به ایران اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه ما هم اخبار رسانه ملی را رصد کرده و منتظر انتقال پیکرها هستیم، ابراز کرد: طی تماس‌هایی که با بخش‌های مختلف داشتیم هر کدام مطلبی را عنوان می‌کنند، برخی از انتقال پیکرها در روز سه شنبه به کشورمان خبر می‌دهند.

حاجی‌حسنی‌کارگر ابراز کرد: برخی از اینکه هنوز پیکرها به مسئولان تحویل داده نشده سخن می‌گویند و عده‌ای دیگر اعلام می‌کنند هیچ اطلاعی از اینکه پیکر شهدای فاجعه منا چه زمانی به ایران منتقل می‌شود، ندارند.

وی در پایان از مسئولان خواست اگر اطلاعی دقیق در خصوص زمان انتقال پیکرها به ایران دارند، با اطلاع‌رسانی از طریق ایکنا به انتظار دوستداران و ارادتمندان شهید محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، برای آخرین وداع با پیکر وی پایان دهند.

captcha