کد خبر: 3377369
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
در کتابخانه آستان قدس؛

نمایشگاه کتاب‌های چاپ سنگی و چاپی با موضوع عید سعید غدیر برپا شد

گروه هنر: گنجینه ارزشمندی از کتاب‌های چاپ سنگی و چاپی با موضوع امام علی(ع)و عید سعید غدیر، در قالب نمایشگاهی در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی در معرض دید عموم گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گنجینه ارزشمندی از کتاب‌های چاپ سنگی و چاپی با موضوع امام علی(ع) و عید سعید غدیر، در قالب نمایشگاهی علمی و فرهنگی، در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی در معرض دید عموم گذاشته شده است.

بر همین اساس در این نمایشگاه، مجموعه‌کتاب‌های ارزشمند چاپ سنگی، مانندِ «لواء الحمد فی یوم الغدیر»، «غدیریه»، «احکام العیدین»،«عقبات الانوار فی امامه الائمه الاطهار(ع)»و... به نمایش گذاشته شده است.

همچنین در کنار مجموعه‌ کتاب‌های چاپ سنگی، کتاب‌های چاپی ارزشمندی مانندِ «حماسه غدیر»، «غدیر، اکمال دین»، «غدیر در آینه قرآن»، «ترجمه الغدیر»، «غدیر، حقیقت جاویدان»، «ولایت علی علیه‌السلام در قرآن و سنّت»، «اوّل مظلوم عالم» و «صراحت و صداقت امام علی علیه‌السلام در سیاست و حکومت» نیز در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.

یادآور می‌شود، نمایشگاه دست‌نویس‌های کهن، کتاب‌های چاپ سنگی و چاپی و منابع دیجیتالی با موضوع امام علی(ع) و عید سعید غدیر، از 9 مهر تا 15 مهر‌ماه، صبح و بعد از ظهر در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، پذیرای عموم علاقه‌مندان به آثار فرهنگی و معنوی است.

captcha