کد خبر: 3453452
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۹

وحدت عملی با دیگر ادیان و مذاهب در جامعه اسلامی مشاهده شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه قوچان با بیان اینکه قرآن محور اصلی وحدت بین مسلمانان است، گفت: همان گونه که عشق به اهل بیت(ع) در دل و جان ما وجود دارد باید وحدت رفتاری و عملی با دیگر ادیان و مذاهب گوناگون نیز در جامعه اسلامی مشاهده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید کاظم طباطبایی، امام جمعه قوچان شب گذشته، 25 آبان‌ماه در مراسم افتتاحیه مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف خراسان رضوی که با حضور ۴۲۵ برگزیده قرآنی استان در مسجد مهدیه قوچان برگزار شد، با بیان اینکه قرآن کتاب خدایت است، عنوان کرد: این کتاب آسمانی از هر چیزی محکم‌تر، روشن تر، پاکیزه‌تر و عزت‌مند‌تر است.

وی با تاکید بر ضرورت تدبر در قرآن کریم، اظهار کرد: یکی از معجزات این کتاب آسمانی این بوده که زمان نزول تاکنون هیچ گونه دست کاری و تحریفی در آن صورت نگرفته است، در حالی که هیچ کتابی در دنیا وجود ندارد که نسخه اول و دوم آن با هم یکی باشد.

حجت‌الاسلام طباطبایی با اشاره به این مطلب که قرآن کتاب زندگی است، گفت: فرهنگ، رفتار، گفتار و نیات ما در تمام امورد باید با قرآن کریم مأنوس باشد.

امام جمعه قوچان یادآور شد: قرآن محور اصلی وحدت بین مسلمانان به شمار می‌رود و در طول زندگی انسان درس‌های زیادی را به وی می‌آموزد که یکی از آن‌ها احترام به مقدسات دیگر ادیان و مذاهب است.

وی تاکید کرد: همان گونه که عشق به اهل بیت(ع) در دل و جان ما وجود دارد باید وحدت رفتاری و عملی با دیگر ادیان و مذاهب گوناگون نیز در جامعه اسلامی مشاهده شود.

captcha