
حجتالاسلام سیدزاده، قاری شرکتکننده در سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف در مرحله استانی در گفتو گو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: مرحله شهرستانی این مسابقات در مکان های مذهبی مانند امامزاده جعفر شهید برگزار شد که اقدامی بسیار مناسب بود و البته سالن محل برگزاری استانی نیز جای خوب و تمیزی است.
وی ادامه داد: سطح این دوره از مسابقات خوب بود ولی من توصیه می کنم تبلیغات شهری برای حضور پررنگتر مردم بیشتر شود اگرچه حضوردانش آموزان با وجود مشکلاتی که برای قاریان ایجاد می کرد ولی کار خوبی بود.
این قاری عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا قرآن در میان عامه مردم ترویج شود و به خصوص در شهر قم انتظار است که برای حضور بیشتر مردم تبلیغ و برنامه ریزی شود.
وی افزود: تزئینات و مجری و دکور مسابقات با حسن سلیقه انتخاب شده است ولی باز هم من تاکید دارم رسانه ها به خصوص صدا و سیمای قم باید برای تبلیغ این مسابقات پای کار بیایند.
سیدزاده عنوان کرد: رسالت یک قاری قرآن همانند مبلغ، تبلیغ است و قاری این مزیت را دارد که می تواند برای این کار از صدای زیبا بهره ببرد زیرا ظاهر قرآن هم دارای جاذبه زیادی است.
وی افزود: قاری باید با اخلاق نیکو و صدای زیبا قرآن را متجلی کند و سفیر کلام الهی باشد و به خصوص در عمل به قرآن این مسئله را نمایان کند.