کد خبر: 3472028
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن، عنوان کرد؛

حضور 88 دانشجو در دوره تخصصی تربیت مربی حفظ/ تربیت نیروی‌ متخصص و کارآمد، هدف از برگزاری این طرح

گروه دانشگاه: سومین دوره تخصصی تربیت مربی حفظ دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با برگزاری آزمون پایان دوره این طرح به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، علی‌اصغر شعاعی معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در خصوص برنامه‌های سومین دوره تخصصی تربیت مربی حفظ دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اظهار کرد : طرح تربیت مربی حفظ قرآن کریم با محوریت حفظ و همچنین با هدف تربیت مربیان حفظ از 4 تا 8 بهمن ماه در مجتمع آموزشی فرهنگی یاوران مهدی(عج) شهر مقدس قم برگزار شد.

وی همچنین بیان کرد : این طرح شامل مباحث و سرفصل‌های آموزشی همچون جایگاه صوت و لحن در حفظ، اصول و روش‌های حفظ، روش برنامه‌دهی و پرسمان حفظ، جایگاه تفسیر قرآن کریم در حفظ، اصول کلاس‌داری، جایگاه تجوید در حفظ، جایگاه وقف و ابتدا در حفظ و کارگاه عملی تدریس بود.

شعاعی تعداد شرکت کنندگان در این طرح را 88 نفر عنوان کرد و افزود: شرکت‌کنندگان که از سراسر دانشکده‌های علوم قرآنی در این طرح حضور داشتند، در این دوره علاوه بر تقویت توانمندی‌های خویش در موضوع حفظ، با بهره‌گیری از اساتید تراز اول کشور توانستند توان مربیگری و کلاس داری خود را بالا ببرند.

وی یکی از مهم‌ترین اهداف این دوره را تربیت نیروی‌های متخصص و کارآمد در زمینه حفظ قرآن کریم دانست و اظهار کرد: در این طرح سعی بر این بود تا بتوان علاوه بر بالا بردن سطح دانش و مهارت‌های شرکت‌کنندگان در زمینه‌های حفظ ، از آنان به عنوان یک نیروی متخصص و متعهد در زمینه تربیت و آموزش حافظان و علاقه‌مندان به موضوع حفظ قرآن کریم در سطح کشور استفاده کرد.

معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در خصوص میزان بهره‌وری از این دوره گفت : خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌هایی که در این دوره از سوی معاونت قرآن و عترت دانشگاه انجام شد ، کلاس ها از لحاظ موضوعات و مباحث مورد تدریس، انتخاب اساتید دوره و همچنین از لحاظ زمان‌بندی با برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسی شده تنظیم شد .

وی در خصوص برنامه‌هایی که در حاشیه این طرح برگزار شد ، بیان کرد: با توجه به اینکه محل برگزاری کلاس‌ها نزدیک به مسجد مقدس جمکران در نظر گرفته شده بود ، علاوه بر برگزاری کلاس‌های آموزشی، دانشجویان می‌توانستند حداکثر بهره‌گیری را در فواصل مختلف در طول شبانه روز از این مکان مقدس و معنوی داشته باشند.

علی‌اصغر شعاعی افزود: دانشجویان در قالب 4 گروه مختلف از نمایشگاه سمعی، بصری و حجمی پیرامون مباحث مهدویت بازدید کردند. همچنین برنامه‌های جانبی دیگری از جمله زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س)، زیارت مسجد مقدس جمکران در شب چهارشنبه، شرکت در دوره آموزشی پیرامون مباحث مهدویت ، شرکت در کلاس‌های اخلاقی و تبلیغی با حضور یکی از اساتید برجسته برنامه‌ریزی شده بود که با لطف و عنایت قرآن و عترت(ع) به نحو احسن صورت پذیرفت.

وی در پایان افزود: در پایان دوره ارزیابی کاملی از دوره انجام شد که نشان از رضایت اکثر دانشجویان شرکت کننده در طرح داشت. همچنین وی شرط قبولی دانشجویان در این دوره را کسب 70 درصد نمره آزمون پایانی بیان کرد و گفتند که گواهی پایان دوره برای قبول شدگان در اسرع وقت صادر خواهد شد.

captcha