کد خبر: 3488036
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸

پنج قلوهای‌ ام‌البنین(س) تحت حمایت امام رضا(ع)

گروه اجتماعی: آستان قدس رضوی کلیه هزینه‌های زایمان پنج قلوهای تازه به دنیا آمده مشهدی در بیمارستان ام البنین(س) را تقبل کرده و کمک هزینه نگهداری این کودکان را نیز در اختیار والدین آن‌ها قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خرسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، در پی اعلام خبر تولد نوزادان پنج قلوی یک خانواده در بیمارستان ام البنین(س) مشهد و اعلام نگرانی این خانواده از هزینه‌های جاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سيد ابراهيم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی دستور داد تا هزینه‌های زایمان این کودکان توسط آستان قدس رضوی تقبل شود و به این خانواده کمک هزینه تعلق گیرد.
تعدادی از پرسنل خانم شاغل در اداره کل روابط عمومی آستان قدس رضوی نیز با شاخه گل، شیرینی و هدایایی معنوی و متبرک، در زایشگاه و بیمارستان تخصصی زنان حضرت ام البنین(س) حاضر شده و از پنج قلوهای تازه متولد شده عیادت کردند.
فاطمه غلامی مادر 23 ساله، دیروز در دومین زایمان خود در بیمارستان ام‌البنین(س) مشهد مقدس پنج قلو به دنیا آورد كه دانشمندی، پدر پنج قلوهای مشهدی در این عیادت گفت: خیلی خوشحالم که خداوند پنج پسر دیگر به من داده و خوشحال‌تر شدم که هزینه‌های این نوزادان توسط آستان قدس رضوی تقبل شد.
وی با تشکر از اقدام به موقع تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر تقبل هزینه‌ها و اهدای کمک هزینه، گفت: من یک کارگر ساده هستم و نگران هزینه‌ها بودم اما به لطف خداوند و عنایت امام رضا(ع) این مشکل حل شد.
captcha