به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اولین سالی بود که حاج محسن در میان خانواده نبود؛ اولین سالی که پدر و مادرش دیگر مانند سالهای گذشته تبریک و دستبوسی شهید محسن را ندارند؛ این روزهای خاص پدرها و مادرها که فرا میرسد، پدر و مادر قاریان شهید فاجعه منا از جمله محسن بیشتر جای خالی فرزندشان را احساس کردند...
اما این همه داستان نبود؛ شاگردان و دوستان حاج محسن به پاس تشکر از استادشان، نخواستند پدر حاج محسن احساس تنهایی کند، هر چند هیچ چیز نخواهد توانست جای فرزند دلبنشان را پر کند اما بر خود لازم دیدند تا هدیهای هرچند ناقابل را از طرف حاج محسن به پدرش اهدا کنند.

در کنار سایر دوستان و شاگردان که روز گذشته، سوم اردیبهشتماه در منزل محسن حاجیحسنی و در جلسه قرآنی که همیشه با حضور محسن و برادر وی برگزار میشد، حضور یافته بودند، حجتالاسلام حجت گنابادینژاد، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نیز در این جمع حضور یافت.
وی به دلیل جمعیت زیاد این محفل، در انتهای مجلس نشست و در جلسه قرآن شرکت کرد؛ وی پس از اتمام جلسه، هدیهای که از طرف شاگردان و دوستان حاج محسن تدارک دیده شده بود را به محمدمهدی حاجی حسنیکارگر، پدر این شهید اهدا کرد.
حاج محسن حاجیحسنی کارگر از مصادق تربیت قرآنی استحجتالاسلام گنابادینژاد، محسن حاجی حسنی کارگر را یکی از مصادیق تربیت قرآنی دانست و ابراز کرد: من با شناختی که از این قاری دارم گواهی میدهم که ایشان هم قرآنی بودند و هم اهل بیتی؛ من با سایر عزیزان قرآنی مأنوسم، قصد جسارت به هیچ یک از آنان را ندارم، هر گلی بویی دارد اما حاج محسن حاجیحسنیکارگر علاوه بر تسلط و صاحبنظر بودن در فنون قرائت، واقعا به آداب قرآنی ملتزم بود که این، نشانه تربیت صحیح ایشان است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در ادامه خطاب به پدر محسن حاجیحسنیکارگر بیان کرد: خوشابه حالتان؛ قطعا داغ فرزندتان سخت بود، این مصیبتی نیست که به راحتی جبران شود اما شما فرزند قرآنی تربیت کردید که به منا رفت و به جای ذبح گوسفند، خودش را ذبح کرد.

وی همچنین ضمن تشکر از کسانی که این برنامه را تدارک دیدند، ابراز کرد: از کسانی که در تدارک این جلسه حُسن ابتکار داشتند و باعث شدند ما در خدمت پدری که حاصل دستاوردهای زندگی ایشان فرزندان قرآنی و از بهترین آنها برادر عزیز و بزرگوار حاج محسن حاجیحسنیکارگر بود، جمع شویم، تشکر میکنم.
پس از این دیدار و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، نسخه اولیه مستندی درباره حاج محسن حاجی حسنی کارگر به صورت خصوصی در جمع شاگردان و دوستان حاج محسن حاجی حسنی کارگر اکران شد.