کد خبر: 3491023
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷
رشیدیان عنوان کرد:

پایتختی مشهد در سال 2017؛ فرصت مغتنم تقویت تعامل با مسلمانان

گروه سیاسی: استاندار خراسان رضوی، از انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ جهان اسلام در سال 2017 به عنوان فرصتی بی‌نظیر برای ایران اسلامی و خراسان رضوی یاد کرد و گفت: باید برای بهره‌گیری مناسب از آن برای تقویت تعامل با مسلمانان توجه شود.

به گزارش با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در گردهمایی معاونان، مشاوران و مدیران کل ستادی استانداری به بیان دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی و عملیاتی شدن شعار سال پرداخت و اظهار کرد: هدایت‌ها و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از برجام، موفقیت و اقدامی بزرگ بود که با همراهی ملت ایران به انجام رسید و حاصل آن در گام نخست این بود که سایه تهدید و تحریم از کشور برداشته شد.
وی افزود: در سایه تحقق این مهم، سرمایه برای انجام امور و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی وارد کشور شد که هدف از اجرایی شدن برجام نیز آماده کردن فضا برای رونق اقتصادی بود.
رشیدیان گفت: در ماه های اخیر برخی با اتخاذ رویکرد سیاه نمایی همواره به دنبال تضعیف دولت و بی ثمر نشان دادن دستاوردها بوده اند که این امر تنها به نا امیدی مردم و تضعیف احساس امنیت جامعه منجر خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به دستاوردهای دولت تدبیر و امید در سال 94، گفت: به سرانجام رسیدن برجام و برگزاری باشکوه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، پرونده‌ای زرین در کارنامه دولت یازدهم است که البته مورد بی‌مهری بسیاری از افراد قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه مرحله نخست انتخابات در استان در فضایی سالم و با حضور حداکثری مردم برگزار شد، اضافه کرد: نحوه برگزاری انتخابات بیانگر حاکم بودن عقلانیت در تمامی فرایندهای این حماسه مردمی بوده است.
رشیدیان ابراز کرد: از میان 69 داوطلب راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سطح کشور، دو  نامزد به حوزه انتخابیه تربت حیدریه، زاوه و مه‌ولات اختصاص دارد که بر این اساس تمامی تدابیر لازم را اتخاذ کرده‌ایم.
وی، تعامل با گروه‌های سیاسی از طریق خانه احزاب، گسترش روابط با تشکلات مجاز قومی و مذهبی و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، اجرایی شدن سند اقوام و مذاهب، ساماندهی تجمعات صنفی و اعتراضی به شکل قانونمند، را مورد تاکید قرار داد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تدوین برنامه استان در سال گذشته، تاکید کرد: علی رغم  تمامی مشکلات در حوزه‌های مختلف، به مدد همراهی دولت و مردم، عملکرد خوبی را در استان شاهد بودیم و تا حد قابل قبولی، پیش بینی‌ها، محقق شد.
وی به ظرفیت‌های استان اشاره و تاکید کرد: افزایش سرمایه اجتماعی، تداوم ارزش‌های دینی و انقلابی در جامعه، ایجاد حس همدلی و روحیه نشاط اجتماعی در استان از جمله مواردی است که ارتقا میزان مشارکت و تحقق برنامه‌های توسعه‌ای کمک شایان توجهی می‌کند.
رئیس شورای اداری خراسان رضوی با تاکید بر توسعه متوازن در اقصی نقاط استان، اظهارکرد: برای دستیابی به این هدف باید زیرساخت‌های لازم در حوزه عمرانی فراهم شود و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از طریق جذب مشارکت و واگذاری به بخش خصوصی با جدیت دنبال شود.
رشیدیان، ایجاد زمینه لازم برای استفاده مناسب از تسهیلات متمرکز به منظور اجرای طرح‌های اولویت‌‌دار، توسعه روستایی و بهره‌گیری روستاییان از تسهیلات اعطایی دولت در قالب طرح‌های مشارکتی را از جمله مواردی دانست که به توسعه پایدار منجر می‌شود و یکی از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
رئیس کارگروه اشتغال خراسان رضوی از مدیران مربوطه خواست تا بر روند تشکیل ستاد اجرایی اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌‌ها نظارت کنند و پیگیر اجرای مصوبات آن باشند به گونه‌ای که اثرات آن در زندگی مردم ملموس باشد.
وی ادامه داد: اولویت اصلی ما حفظ وضعیت کنونی اشتغال و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی با هدف کاهش نرخ بیکاری است؛ در همین راستا انتظار می‌‌رود تا مدیران برای حمایت بیشتر از صنایع با رویکرد صادرات و پشتیبانی از تولیدات داخلی تلاش کنند.
استاندار خراسان رضوی از بازارچه‌‌های مرزی به عنوان یک مزیت در حوزه ی صادرات کالا یاد کرد و بر لزوم توسعه فعالیت آن‌ها، ایجاد هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی، استفاده حداکثری از نیروی انسانی و ظرفیت بانوان برای چابک‌‌سازی اداری و به‌سازی سرمایه انسانی، توسعه دولت الکترونیک و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، تاکید کرد.
وی گفت: تحقق سریع‌تر اقتصاد مقاومتی در گرو سرمایه و فناوری است که با رسیدن به آن‌ها روند توسعه، پیشرفت و موفقیت شتاب بیشتری می‌گیرد.
رشیدیان وجود بارگاه منور رضوی در مشهد را ظرفیت عظیم فرهنگی کشور دانست و گفت: باید از این فرصت برای معرفی و نهادینه کردن فرهنگ و سیره رضوی در زائران داخلی و خارجی و مجاوران استفاده کنیم.
وی از انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ جهان اسلام در سال 2017 به عنوان فرصتی بی‌نظیر برای ایران اسلامی و خراسان رضوی یاد کرد و بر بهره‌گیری مناسب از آن برای تقویت تعامل با مسلمانان تاکید کرد.
تلاش برای ارتقای امنیت استان، آمادگی برای مقابله با تهدیدات گروه‌های تروریستی، مدیریت فضای سایبری، توجه به ظرفیت بانوان برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی، توجه به تدوین پیوست امنیتی و پدافند غیرعامل در طرح‌های توسعه‌ای، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مقابله با قاچاق سوخت و فراهم ساختن شرایط صادرات از طریق بازارچه‌های مرزی از جمله تاکیدات استاندار خراسان رضوی به مدیران حاضر در این گردهمایی بود.
رشیدیان با اشاره به تبعات ناشی از وجود اتباع خارجی در استان، بیان کرد: با برنامه‌ریزی برای حضور قانونمند، زمینه‌سازی به منظور بازگشت داوطلبانه و استفاده از ظرفیت‌های آنان، می‌توان این تهدید را به فرصتی برای استان و کشور تبدیل کرد.   
استاندار خراسان رضوی،عهده‌دار بودن مسئولیت در نظامی اسلامی را وظیفه‌ای سنگین بر دوش مسئولان دانست و گفت: افتخار ما این است که در کشوری خدمت می کنیم که تحت نظر ولی امر است.
وی بر لزوم تقویت ارتباط مدیران با مردم و برگزاری مستمر ملاقات عمومی با استفاده از ظرفیت روابط عمومی دستگاه‌ها تاکید کرد و گفت:  تلاش همه مدیران ارتقای میزان رضایتمندی مردم و رفع تنگناهای معیشتی آنان است.
captcha