به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدجواد یزدانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر هفتم اردیبهشت ماه در آئین افتتاح بخشهای «آی سی یو» و «ان آی سی یو» نوزادان در بیمارستانهای شهید مدرس و حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر با بیان اینکه کاشمر ظرفیتهای بسیاری در بخشهای مختلف از جمله حوزه سلامت دارد، عنوان کرد: طی سه سال گذشته خیران بیش از شش میلیارد تومان به حوزه سلامت شهرستان در بخشهای تجهیزات، ساختمان، تأسیسات و امکانات کمک کردهاند.
وی با اشاره به اینکه امروز با کمک خیران شاهد افتتاح و به بهرهبرداری رسیدن دو پروژه مهم حوزه سلامت از جمله بخش آی سی یو بیمارستان شهید مدرس و ان آی سی یو نوزادان در بیمارستان حضرت ابالفضل(ع)، هستیم، اظهار کرد: با راهاندازی دو بخش «آی سی یو» و «ان آی سی یو» نوزادان توسط خیران، این شهر نخستین شهرستان خراسان رضوی است که پکیج کامل آی سی یو را دارد.
وی با اعلام اینکه بخش ای سی یو بیمارستان شهید مدرس با مساحت 220 متر مربع به بهرهبرداری رسید، بیان کرد: این پروژه با نقشه مدیریت فنی و موافقت اصولی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شروع شد و ساختمان این بخش توسط خانواده مرحوم یاسین امجدیان با اعتبار 220 میلیون تومان ساخته شد.
یزدانی با اعلام اینکه تأسیسات مورد نیاز آن با اعتبار 80 میلیون تومان توسط دیگر خیران حوزه سلامت شهرستان تأمین شده است، افزود: در مجموع جهت راه اندازی بخش ای سی یو بیمارستان شهید مدرس 300 میلیون تومان هزینه شده است.
یزدانی با اشاره به اینکه جهت احداث ساختمان این بخش دانشگاه علوم پزشکی هیچگونه هزینهای نکرده است، این اقدام خیران را نمونهای از اقتصاد مقاومتی دانست که رهبر معظم انقلاب در سال جاری بر آن تأکید داشتهاند، افزود: تجهیزات مورد نیاز این بخش با همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأمین شد.
وی با بیان اینکه کاشمر به عنوان اولین شهرستانی است که از تجهیزات جدید و پکیج کامل ای سی یو در بین شهرستانهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد برخوردار شده است، بیان کرد: در حوزه تحول سلامت شهرستان طی دو سال گذشته جایگاه ویژه ای پیدا کرده است، به طوریکه بر اساس آمار ارائه شده از سوی استان ضریب اشغال تخت در بیمارستان حضرت ابالفضل(ع)، به 94 درصد رسیده که این نشان دهنده اعتماد مردم به حوزه سلامت است.
دکتر یزدانی همچنین احداث بیمارستان 200 تختخوابی کاشمر را از ضروریات شهرستان دانست و گفت: نبود امکانات مورد نیاز در شهرستانهای مجاور موجب شده کاشمر به جمعیتی بالغ بر 500 هزار نفر خدمات ارائه دهد.
وی در ادامه از به بخش «ان آی سی یو» نوزادان بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) که با مشارکت و همراهی خیران احداث شده است، اشاره کرد و گفت: برای احداث این بخش با بیش از 500 متر زیربنا بالغ بر 100 میلیون تومان هزینه شده است که نیمی از آن توسط خیرین پرداخت شده است.
وی افزود: این بخش با شش دستگاه انکباتوردو2 دستگاه الکتروشوک، 10 مانیتور و 12 ونتیلاتور فعال شده است.