کد خبر: 3492597
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶

افتتاح دارالقرآن الکریم در مسجد جامع حاشیه شهر مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن الکریم مسجد جامع شهرک شهید رجایی مشهد با حضور حجت‌الاسلام مهدی شجاع، قاری بین‌المللی قرآن شامگاه، هفتم اردیبهشت‌ماه افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، دارالقرآن الکریم مسجد جامع شهرک شهید رجایی که در حاشیه شهر مشهد قرار دارد، شامگاه هفتم اردیبهشت‌ماه با حضور جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان علوم و معارف شهید مطهری افتتاح شد.
در حال
بنابر این گزارش، در این مراسم حجت‌الاسلام مهدی شجاع، قاری بین‌المللی قرآن که یکی از اساتید کلاس‌های این درالقرآن و مدیر داخلی این مجموعه است، به همراه جعفر کبیری، عضو هیئت مدیره مؤسسه فرهنگی ـ اجتماعی آیت‌الله دهشت به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند.
در حال
یادآور می‌شود، دارالقرآن الکریم مسجد جامع شهرک شهید رجایی واقع در نبش حر 8 این شهرک در منطقه شش شهرداری مشهد قرار دارد؛ این دارالقرآن در راستای بهره‌مندی نوجوانان و جوانان این منطقه که حاشیه مشهد محسوب می‌شود، راه‌اندازی شده است.
captcha