کد خبر: 3504413
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷

میزبانی از روزه‌داران در 2188 بقعه متبرکه

گروه جامعه: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه طرح ضیافت الهی امسال در 2188 امامزاده کشور برگزار می‌شود، گفت: در قالب این طرح، مراسم جزء‌خوانی و ترتیل‌خوانی قرآن هم در 1559 امامزاده برپا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام و‌المسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الهی اظهار کرد: سازمان اوقاف همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان با هدف ارتقای سطح معرفتی و معارفی و همچنین ایجاد فضای معنوی و انس با قرآن در امامزادگان، طرح ملی «ضیافت الهی» را برگزار می‌کند که امسال این طرح، در 2188 امامزاده و بقعه متبرکه کشور با همکاری هیئت امناء، خادمان، متولیان و جامعه قرآنی برگزار خواهد شد.

وی با با بیان اینکه 2474 روحانی و مبلغ طی این طرح در امامزادگان حضور می‌یابند، افزود: حضور 596 روحانی اعزامی از حوزه‌های علمیه قم، 1388 روحانی بومی و 490 روحانی مستقر در امامزادگان برای اجرای طرح ضیافت الهی از جمله برنامه‌های این طرح است که این روحانیون در دو بخش سخنرانی، پرسش و پاسخ، اقامه نماز جماعت و بیان احکام و همچنین حضور در خیمه‌های معرفت فعالیت خواهند داشت.

برپایی 471 خیمه معرفت در بقاع متبرکه
حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به استقبال مردم از خیمه‌های معرفت ادامه داد: امسال همچون سال‌های گذشته، خیمه‌های معرفت شامل موضوعات مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، تربیت کودکان و همچنین غرفه کودک و نوجوانان و تبلیغ چندرسانه‌ای در امامزادگان شاخص برپا خواهد شد.

برگزاری جلسه تفسیر قرآن در 1006 امامزاده کشور

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری جلسات تفسیر قرآن به دو صورت تفسیر موضوعی و سوره‌ای و همچنین تفسیر موضوعی گفت: این جلسات با حضور نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه استان‌ها و روحانیان اعزامی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امسال نیز برنامه جزء‌خوانی و ترتیل‌خوانی قرآن کریم در ایام ماه مبارک رمضان در امامزادگان برگزار خواهد شد، افزود: این برنامه که با استقبال پرشور روزه‌داران در سال‌های گذشته همراه شده است، امسال در 1559 بقعه متبرکه و امامزاده برگزار می‌شود که از شبکه‌های استانی و ملی به صورت زنده پخش خواهد شد.

برپایی غرفه ارائه محصولات فرهنگی و فروش کتاب

حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های طرح ضیافت الهی، ارائه محصولات فرهنگی و فروش کتاب است، تصریح کرد: امسال این غرفه‌ها در 718 امامزاده برپا خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: برگزاری محافل انس با قرآن کریم با حضور قاریان مصری و قراء برجسته بین‌المللی کشورمان در امامزادگان برگزار می‌شود که امسال در مجموع 981 محفل انس با قرآن کریم در کشور برپا خواهد شد.

برگزاری جشن ولادت امام حسن (ع) در 1759 امامزاده
حجت‌الاسلام شرفخانی با بیان اینکه در روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) جشن‌های ولادت در 1759 امامزاده برگزار خواهد شد،گفت: در برخی از شب‌ها نیز پس از برگزاری محافل و سخنرانی‌ها، جشن‌های رمضان به صورت شاد و جذاب برگزار می‌شود تا نشاط معنوی و قرآنی روزه‌داران افزوده شود.
captcha