کد خبر: 3506814
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶

وقف بیش از یک میلیارد ریال برای دانش‌آموزان داورزنی

گروه اجتماعی: مسئول اداره اوقاف داورزن اظهار کرد: یکی از خیران مدرسه‌ساز شهرستان داورزن، بخشی از اموال خودش را به ارزش بیش از یک میلیارد ریال وقف هزینه‌های فرهنگی و علمی دانش‌آموزان این شهرستان کرد.

محمدرضا محسن‌آبادی، مسئول اداره اوقاف و امور خیریه داورزن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی گفت: یکی از خیران ایرانی ساکن آمریکا مقداری از اموال خودش را برای دانش‌آموزان این شهرستان وقف کرد.
مسئول اداره اوقاف و امور خیریه داورزن اظهار کرد: واقف نیک‌اندیش محمدرضا رادمنش که تحصیل کرده رشته ریاضی در آمریکا است، مقداری از آب کشاورزی به همراه دو هزار متر زمین زراعی را به ارزش بیش از یک میلیارد ریال، برای هزینه‌های فرهنگی، علمی و همچنین دانش‌آموزان داورزن وقف کرد.
محسن‌آبادی با ابراز اینکه این خیر مدرسه‌ساز قبل از این در شهرستان داورزن هنرستان و خوابگاهی را به نام پدر خودش مرحوم محمدابراهیم رادمنش ساخته و به آموزش و پرورش اهدا کرده است، تصریح کرد: این خیر به احتمال زیاد تا چند ماه دیگر به ایران سفر خواهد کرد و احتمال زیاد موقوفات جدید دیگری نیز به ثبت خواهد رسید.
captcha