کد خبر: 3507611
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۲
حجت‌الاسلام رفیعی:

فیلم حضرت خدیجه(س) تولید شود

گروه حوزه‌های علمیه: عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) الگوی همسرداری، خوش اخلاقی، مدیریت و سبک زندگی اسلامی است گفت: معتقدم فیلم حضرت خدیجه(س) باید تولید شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) امروز 27 خردادماه در جلسه تفسیر خود در حرم حضرت معصومه(س)  ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه(س) گفت: پیامبر در وفات حضرت خدیجه خیلی بی تابی می‌کرد.
وی با اشاره به دیدارش با مقام معظم رهبری درباره همایشی به مناسبت شخصیت حضرت خدیجه(س) افزود: من به رهبری عرض کردم می‌خواهیم همایشی بین‌المللی در دی ماه که سالروز ازدواج ایشان با پیامبر است برگزار کنیم که رهبری بسیار استقبال کردند و فرمودند خدیجه کبری غریب و مظلوم است و باید از این مظلومیت بیرون بیاید.
رفیعی بیان کرد: رهبر انقلاب فرمودند حضرت خدیجه مادر دوازده امام هستند چون برای امام علی هم مادری کردند و او را بزرگ کردند همچنین فرمودند سایر زنان پیامبر در دوره‌ای بودند که اوضاع مالی پیامبر فراهم‌تر و جایگاه ایشان در جامعه بالا بود ولی حضرت خدیجه در سخت‌ترین شرایط زندگی خود را برای پیامبر گذاشت و منت هم نگذاشت.
رفیعی اظهار کرد: در قرآن کریم از 12 زن مدح و به نیکی یاد شده است، یکی حضرت حوا به خاطر توبه و همراهی در بازگشت به سوی خدا همراه با آدم، حضرت ساره همسر ابراهیم، جناب آسیه، هاجر همسر ابراهیم به خاطر هجرت همراه با ابراهیم و تربیت حضرت اسماعیل(ع)، مادر حضرت موسی(ع) که قرآن فرموده ما به دلش القاء کردیم که ایشان مظهر مقاومت و ایثار است.
وی ادامه داد: دختر شعیب که مظهر حیا بود، همسر حضرت زکریا که درباره وی فرموده بنده خدا بود و به عنوان عابد و خاشع و خیرخواه در مقابل خدا معرفی شده است، مادر حضرت مریم(س) که مظهر انفاق و نذر و خدمت به مسجد بود، حضرت مریم(س) که قرآن فرمود خدا تو را بر بانوان عالم زمان خود ترجیح داد، همسر ایوب مظهر صبر و مقاومت که در فقر و نداری ایوب ساخت، ملکه سبا که زن عجیبی است علامه می فرماید این زن چهار چیز داشت یکی هوشمند و خردمند بود، عزم قوی داشت، دوراندیش بود و به سلیمان ایمان آورد و حضرت خدیجه که برخی مفسران نوشته‌اند آیه «و وجدک عائلا فاغنی» اشاره به این حضرت دارد.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه پیامبر اگر غنی شد از طریق ثروت حضرت خدیجه کبری(س) بود لذا بسیاری این آیه را در وصف همسر گرامی پیامبر اسلام گرفته‌اند افزود: این 12 بانوی مورد تمجید قرآن قبل از اسلام هستند وگرنه حضرت زهرا(س) جایگاه جدایی دارد و سوره هل اتی و کوثر در وصف ایشان است.
وی افزود: اگرچه کارهای خوبی برای حضرت خدیجه(س) شده است ولی هنوز جا دارد کار شود من به صدا و سیما گفتم فیلم زندگانی حضرت خدیجه(س) تولید شود زیرا اگر هزار بار هم مثلا تفسیر سوره یوسف می گفتیم مانند فیلمی که راجع به آن حضرت ساخته شد اثر نمی‌گذاشت؛ فیلم‌هایی که درباره امام علی و امام رضا و حضرت محمد ساخته شد چقدر اثرگذار بود به نظرم زندگی 25 ساله ایشان که موجود است باید تبدیل به فیلم‌نامه شود.
استاد حوزه عنوان کرد: ایشان به عنوان اولین شخص، منتظر وحی بود و به پیامبر ایمان آورد، روزی پیامبر را تصدیق کرد که همه او را تکذیب می‌کردند و با مالش پیامبر را کمک کرد.
الگوی اقتصاد مقاومتی
عضو هیئت علمی المصطفی(ص) با بیان اینکه اگر روی شخصیت آن حضرت کار کنیم به درد امروز هم خواهد خورد زیرا الگوی اقتصاد مقاومتی بود تصریح کرد: برخی فقط به سود فکر می‌کنند در حالی که حضرت خدیجه خدمه زیادی داشت و کار تولید می کرد، یعنی یک زن می‌تواند در اوج ثروت سبک زندگی اسلامی داشته باشد و کارآفرین باشد.
وی تاکید کرد: ازدواج، کاهش طلاق و تفاهم بیشتر زن و شوهر، همسرداری، خانه داری و مدیریت همه درس‌هایی است که از زندگی ایشان می‌توان گرفت.
رفیعی تصریح کرد: مقام آن بانو آنقدر بالاست که امام حسین(ع) وقتی افتخاراتش را بیان می‌کند از جدش حضرت خدیجه نام می‌برد، این زن کسی است که امام سجاد در منبر شام به او افتخار می‌کند، کم بانویی نیست ولی ما نسبت به ایشان کوتاهی کرده‌ایم و از همه اینها بگذاریم مادری حضرت زهراست.
وی با اشاره به ملاک ازدواج حضرت خدیجه(س) گفت: خدیجه وقتی پیامبر را انتخاب کرد از او پرسیدند برای چه این کار را کردی، گفت یکی به خاطر خویشاوندی، دوم به خاطر امانتداری، سوم به خاطر خوش اخلاقی و چهارم راستگویی؛ چند نفر الان از ما به این مسایل پایبند هستیم. ای والدین بدانید پیش خدا مسئول هستیم و در ازدواج باید به فضایل دختر نگاه کنیم.
رفیعی تصریح کرد: باید خوش اخلاقی و دینداری ملاک ازدواج باشد وگرنه اموال همه دنیا را هم پسر داشته باشد ولی اهل دین نباشد به چه دردی می‌خورد.
دفاع از حق
وی افزود: دفاع از حق ویژگی مهم دیگر ایشان است، از پیامبر سؤال شد السابقون السابقون چه کسانی هستند فرمودند کسانی که حق را می بینند و می‌شنوند و از آن دفاع می‌کنند و حضرت خدیجه مصداق بارز این مسئله است. ویژگی دیگر این زن، ایثار است و آبرو و هستی و وجودش را سپر اسلام کرده بود و صبر و مقاومت و استقامت  در این راه داشت.
استاد حوزه بیان کرد: ایشان مدافع ولایت بود و شواهدی هست که نسبت به ولایت امام  علی(ع) معرفت داشت.
captcha