کد خبر: 3511948
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵

بیت‏‎النور به پایگاه حفظ قرآن کریم مبدل شد

گروه فعالیت‎های قرآنی: شعبه جدید واحد برادران در بیت النور عبادتگاه حضرت معصومه ( سلام الله علیها) با حضور مسئول کل آموزش برادران موسسه جامعه‎القرآن الکریم و اهل البیت(ع) و قرآن آموزان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از فم، محمد سعادتی‌فر، مسئول شعبه بیت‌النور ،گفت: در راستای توسعه فرهنگ قرآنی موسسه و با همکاری هیئت امنا و روحانیت مجموعه بیت‎النور، شعبه جدید موسسه جامعه‎القرآن کریم و اهل البیت(ع) در محل کتابخانه بیت‎النور افتتاح شد
وی افزود: شعبه جدید فعلا به صورت سه روز درهفته با  ۳ ساعت برنامه آموزش قرآن آغاز به کار کرده است و با توجه به این که در  این منطقه بخش عمده‎‌ای از جمعیت قم را تشکیل می‎دهند علی رغم وجود پتانسیل بالا از جهت جمعیت واقبال به سمت قرآن حتی یک موسسه آموزشی قرآنی دایرنشده بود لذا باتوجه به نیاز منطقه شعبه‎ای از موسسه را در این منطقه تاسیس شد.
سعادتی فر در خصوص قرار گرفتن این شعبه در این فضای معنوی گفت: با همکاری مجموعه بیت النور و اعلام آمادگی از طرف آنها جهت در اختیار قراردادن کتابخانه و کانون فرهنگی،برآن شدیم. تا شعبه را در این مکان مقدس دایر کنیم و در واقع درخانه خود حضرت معصومه (سلام الله ) به فعالیت بپردازیم.
وی ادامه داد: کلاس‎های آموزشی مربوط به دوره روخوانی ، فصیح خوانی ، تجوید در دو سطح، ترتیل ، مفاهیم و…می‎باشد اما قصد داریم تا به این برنامه‎ها اکتفا نکنیم و در واقع قرآن را وارد خانه‎های مردم کنیم و تمام اهل محل را درگیر مسائل قرآنی کنیم با توجه به همکاری مجموعه بیت النور قصد داریم به طور منظم محافل قرآنی کاربردی،کلاس‎های سبک زندگی قرآنی، جلسه هفتگی قرآنی ، هیئت قرآنی و ……را نیز برگزار کنیم تا تمامی اقشار جامعه از قرآن بهره‎مند شوند
سعادتی فر مسئول شعبه به نحوه استفاده از فضای موجود و زیارت زائران خارجی از این مکان گفت:  همچنین باتوجه به فضایی که خود حسینیه و مسجد بیت النور دارد و زائرانی که از کشورهای خارجی برای زیارت به این مکان مقدس می‌آیند قصد داریم تا برخی کلاسهای حفظی وغیره را در خود حسینیه و محل عبادتگاه برگزار کنیم که این مطلب باعث ترویج فرهنگ قرآنی در میان شیعیان و القاب این مطلب است که شیعیان ایران در پی یادگیری قرآن کریم هم هستند والگویی باشیم برای دیگر کشورها و همچنین برنامه‎‌هایی مخصوص به این زائرین خواهیم داشت که درآینده ی نزدیک این برنامه‎ها را نیز آغاز خواهیم کرد.
وی درآخر تصریح کرد: همچنین طرح مباحثه قرآنی نیز وجود دارد که حافظان بتوانند در فضای آرام  وآ کنده از معنویت بیت النور استفاده کنند ومباحثات قرآنی خود رابا  ساماندهی خوبی در این مکان مقدس انجام دهند
محمد سعادتی فر مسئول شعبه بیت‌النور، حافظ، قاری و مجری برنامه‎های قرآنی و از فارغ‎التحفیظان طرح یکساله جامعه‎القرآن الکریم در سال ۸۸ است.
captcha