کد خبر: 3515269
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۳

آغاز مرحله شهرستانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم در مرحله شهرستانی مشهد، از امروز، 26 تیرماه آغاز شده و تا شش روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در مرحله شهرستانی مشهد، از امروز، 26 تیرماه آغاز شده و تا شش روز ادامه خواهد داشت.
بنابر این گزارش، در این دوره از مسابقات هزار و 80 نفر در رشته‌های حفظ، ترتیل، قرائت، دعاخوانی و اذان به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که از این تعداد، 760 نفر بانو و 320 نفر آقا هستند.
مسابقات امروز در بخش آقایان آغاز شده است که متسابقان در دو نوبت صبح از ساعت 8:30 تا 12:30 در رشته‌های حفظ، ترتیل، دعاخوانی و اذان و در نوبت عصر از ساعت 16 تا 22 در رشته قرائت با یکدیگر رقابت می‌پردازند.
در حاشیه سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم در مرحله شهرستانی که در مسجد و حسینیه العلی برگزار می‌شود، هر شب بین مستمعان یک قرعه‌کشی سفر به کربلای معلی انجام می‌گیرد.
بنابر این گزارش، رقابت‌های این دوره در همه شهرستان‌های خراسان رضوی قبل از آغاز ماه رمضان برگزار شد، اما مسابقات قرآن مشهد به دلیل وجود برنامه‌های قرآنی متعدد در این ماه مبارک، هم اکنون در حال برگزاری است.
مرحله کتبی این مسابقات در رشته معارف نیز نیمه ماه مبارک رمضان در حسینیه امام خمینی(ره) مشهد برگزار شد، همچنین در زندان‌ها و حوزه‌های علمیه نیز این مرحله برگزار شده است.
یادآور می‌شود، سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در مرحله شهرستانی، از 26 تیرماه در حسینیه و مسجد العلی مشهد آغاز شده و تا اول مردادماه ادامه دارد.
captcha