کد خبر: 3516143
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳

قضاوت پنج بانوی داور در رقابت‌های مرحله شهرستانی مسابقات قرآن مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: داوری سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه در مرحله شهرستانی مشهد ويژه بانوان را پنج داور برجسته بانو برعهده دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم در مرحله شهرستانی مشهد در بخش بانوان از 29 تیرماه آغاز شده و تا چهار روز ادامه خواهد داشت که تعدادی از داوران برجسته وظیفه قضاوت این دوره را برعهده دارند.
بر این اساس، در مسابقات بخش بانوان 760 نفر حضور دارند که در دو نوبت صبح متسابقان در رشته‌های حفظ 5، 10، 20 جزء و کل قرآن کریم و در نوبت عصر شرکت‌کنندگان در رشته‌های قرائت، ترتیل و دعاخوانی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
بنابر این گزارش، داوری بخش حسن حفظ را راضیه‌سادات موسوی، وقف و ابتداء، زهرا غیاثی‌نژاد، تجوید، نیره افکاری، لحن، ملیحه اسحاق‌نژاد و بخش صوت را ریحانه طاهررحیمی بر عهده دارند.
یادآور می‌شود، رقابت‌های بانوان در سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در مرحله شهرستانی تا اول مردادماه ادامه خواهد داشت.
captcha