کد خبر: 3521110
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳

همایش بزرگداشت امامزاده حمزه(ع) برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش همایش بزرگداشت امام زاده حمزه(ع) 18 مردادماه با حضور امام جمعه موقت قم، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، همایش تکریم و بزرگداشت امامزاده حمزه(ع) از احفاد حضرت موسی بن جعفر(ع) صبح امروز با حضور شخصیت های حوزوی و استانی در مجتمع فرهنگی امامزاده سیدعلی(ع) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، حجت‎‏الاسلام والمسلمین حسینی مقدم، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قم در سخنانی گفت: امامزادگان واجب التعظیم اقطاب فرهنگی این کشور هستند و باید همانگونه که رهبر انقلاب نسبت به این مسئله امر فرمودند در جهت توسعه معارف دین از این مضاجع شریف بهره ببریم.
در ادامه این مراسم، یونس عالی پور ، معاون امورزائرین استاندار، گفت: متاسفانه از ظرفیت‎های استان قم در این زمینه هیچگونه بهره برداری انجام نشده است؛ یکی از مهمترین ظرفیت‎های فرهنگی این استان، وجود بیش از 400 امامزاده در این استان است که متاسفانه هیچ کار جدی در زمینه‎های هنری و فرهنگی و مذهبی در خصوص این بزرگان انجام نشده است.
سخنران پایانی این مراسم، آیت‎الله سعیدی، تولیت حضرت معصومه(س) به ارایه مباحثی پیرامون شهر قم و اهمیت امامزادگان در توسعه فرهنگ دینی در جامعه پرداخت.
در پایان این همایش، مراسم تجلیل از فعالان عرصه خدمت به امامزادگان استان قم برگزار شد.
captcha