کد خبر: 3522964
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۰

آغاز مسابقات قرآن قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: شانزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) از امروز، ۲۵ مردادماه در مشهد آغاز شد و تا ۲۷ مردادماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، شانزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) از امروز، ۲۵ مردادماه در مشهد آغاز شده و تا ۲۷ مردادماه ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، مرحله مقدماتی این مسابقات خردادماه سال جاری در تمامی گروه‌ها و یگان‌های پدافندی سراسر کشور برگزار شد.
در نهایت از این مرحله، ۲۰۹ نفر به عنوان منتخبان مناطق و یگان‌های پدافندی به مرحله سراسری مسابقات راه یافتند که از این تعداد، 79 نفر متسابق آقا و 130 نفر هم متسابق بانو هستند.
همچنین رشته‌های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، صوت و لحن، اذان و تفسیر ویژه رده سنی بالای 15 سال و زیر 15 سال، مفاهیم، حفظ سه، پنج، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و حفظ کل قرآن از جمله رشته‌های این دوره از مسابقات به شمار می‌رود.
در این رقابت‌ها سعید طوسی در رشته صوت و لحن، مهدی خیرآبادی در رشته تجوید و محمدرضا شیبانی در رشته صحت‌ حفظ و وقف و ابتداء امر داوری را برعهده دارند.
علاوه براین، پس از مراسم افتتاحیه امروزصبح، 25 مردادماه رقابت‌ها در رشته‌های تفسیر و مفاهیم به صورت کتبی و به تفکیک در بخش آقایان و بانوان برگزار شد.
همچنین در نوبت عصر امروز نیز از ساعت 15 تا 19 رقابت‌های مرتلان و قاریان پیگیری می‌شود که سه‌شنبه، ۲۶ مردادماه نیز رقابت رشته‌های مختلف حفظ قرآن در بخش آقایان و بانوان برگزار خواهد شد.
مراسم اختتامیه این مسابقات در رواق کوثر حرم مطهر رضوی، چهارشنبه، ۲۷ مردادماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری، فرمانده و رئیس عقیدتی ـ سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) انجام می‌گیرد.
یادآور می‌شود، منتخبان این دوره از مسابقات که سه نفر اول هر رشته هستند به مسابقات سراسری ارتش که دهه دوم شهریورماه سال جاری به میزبانی سازمان عقیدتی ـ سیاسی آجا برگزار خواهد شد، راه می‌یابند.
captcha