کد خبر: 3523423
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۶

اندیشه رضوی؛ تفکری جهان شمول

گروه هنر: عضو شورای پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش کشور با بیان اینکه اندیشه رضوی تفکری جهان شمول است، گفت: باید تمرکز بر روی محصولات اصلی فرهنگی یعنی مغزها و اندیشه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، غلامعلی افروز، عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش کشور، ظهر امرو، 26 مردادماه در نخستین همایش پدیدآورندگان محصولات فرهنگ رضوی در مشهد، با اشاره به اینکه محصولات فرهنگی فقط کتاب و امثال آن نیستند، افزود: محصولات اصلی فرهنگی، مغزها و اندیشه‌های رضوی هستند، چرا که اندیشه رضوی، تفکری جهان شمول است.
افروز ضمن بیان اینکه باید یک هم‌اندیشی بین مدیران ارشد بنیادها و نهادهای فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شود و آنگاه نظرها مورد نقد قرار گیرند، گفت: نتیجه این هم‌اندیشی‌ها می‌تواند این باشد که دانشگاه علوم اسلامی رضوی برای تمام دانشگاه‌های جهان الگو باشد.
وی که در موضوع خانواده رضوی برای حضار سخن می‌گفت، با نقد استفاده از معلمان خانم در دبستان‌های پسرانه، اظهار کرد: حق عاطفی بچه‌هاست که معلمی خوش‌اخلاق از جنس خودشان داشته باشند تا از بعضی آسیب‌ها جلوگیری شود.
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌‌ریزی کشور گفت: ما در ساده‌ترین مباحث فرهنگی، هم‌اندیشی و بازنگری در آموزش نداریم، اما اگر اعتقاد داشته باشیم که محصول اصلی فرهنگ‌ها، همین مدیران و شاگردان هستند، به نتایج خوبی می‌رسیم.
وی با تأکید بر حاکم شدن فرهنگ اهل بیت(ع) در خانواده‌ها، اظهار کرد: به عنوان مثال در خانواده‌هایی که سیره رفتاری آن‌ها نزدیک به رفتار و منش امام رضا(ع) است، مفهوم آرامش حکم‌فرماست به طوری که همه آن را احساس می‌کنند.
افروز در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این نکته که از امام رضا(ع) بخواهیم ما را محبوب کند، اظهار کرد: زیارت، محبوب‌اندیشی و مطلوب‌طلبی است که از لطف خدا ناشی می‌شود؛ محبوب شدن در آلبوم‌های موسیقی نیست بلکه در قلب‌ها است، همانطور که امام رضا(ع) محبوب قلب‌ها هستند.
یادآور می‌شود، در نخستین هم‌اندیشی پدیدآورندگان محصولات فرهنگ رضوی چهار کمیسیون تخصصی با موضوع «ارزش و بایسته‌های خدمت در فرهنگ رضوی»، «کتاب کودک و فرهنگ رضوی»، «رسانه، فضای مجازی و فرهنگ رضوی» و «زائران غیر ایرانی هشتمین امام(ع)» بررسی شد.
captcha