کد خبر: 3533163
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶
ایکنا گزارش می‌دهد؛

افتتاح مرکز شهیدپژوهی «امید‌های انقلاب» در مشهد

گروه هنر: نخستین مرکز شهیدپژوهی و دانش‌آموزی «امیدهای انقلاب»، صبح امروز، پنجم مهرماه در دبستان شاهد تحقیقی منطقه شش مشهد افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، نخستین مرکز شهیدپژوهی و دانش‌آموزی «امیدهای انقلاب»، صبح امروز، پنجم مهرماه در دبستان شاهد تحقیقی مشهد افتتاح شد.
در این مراسم، علیرضا شكيبا، مدير آموزش و پرورش ناحيه شش مشهد با بیان اینکه شهدا مظهر عزت جمهوری اسلامی ایران هستند، بیان کرد: اینکه مدارس شاهد، محلی برای ذکر نام و یاد شهدا است، باعث افتخار است و همه ما باید جهت احیا راه شهدا گام برداریم.
افتتاح نخستین مرکز شهید پژوهی امید‌های انقلاب در ناحیه شش مشهد
وی با بیان اینکه در آغاز سال تحصیلی، سه زنگ مهر، نماز و ایثار نواخته شد، اظهار کرد: وجود زنگ ایثار در مدارس و طرح شهیدپژوهی، بدین جهت است که دانش آموزان به این مسئله توجه کنند که شهدا چه نقشی در انقلاب داشتند، ویژگی و خصائص ایشان چه بود که به فیض شهادت نائل شدند و چه انتطاراتی از جامعه اسلامی دارند.
مرکز شهیدپژوهی فرصت جدیدی است
افتتاح نخستین مرکز شهید پژوهی امید‌های انقلاب در ناحیه شش مشهد
شکیبا افزود: مرکز شهیدپژوهی، فرصت جدیدی است و شایسته است دانش‌آموزان با بهره‌گیری از آن، در قالب مقاله، طراحی و نقاشی، مجلات و نشریات و...، شهدا را معرفی و ویژگی ایشان را بیان کنند.
رضا رمضانی، مشاور مدیرکل و رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در حاشیه این برنامه، ابراز کرد: طرح شهیدپژوهی، امکان تحقیق راجع به شهدای دوران دفاع مقدس را برای دانش‌آموزان فراهم می‌آورد و پژوهشگر این عرصه را یاری می‌کند.
افتتاح نخستین مرکز شهید پژوهی امید‌های انقلاب در ناحیه شش مشهد
وی افزود: اگر امروزه تنها مدارک موجود ما از جریان کربلا، اسناد مکتوب‌اند، باید در نظر داشته باشیم که پدر و مادر و بستگان شهدا نیز از میان ما می‌روند و به تدریج از دوران دفاع مقدس هم تنها اسناد مکتوب می‌ماند، پس باید دانش‌آموزان را در موقعیتی قرار دهیم که با خانواده شهدا ارتباط برقرار کنند و خودشان ایشان را بشناسند و حاصل این کار، کرامت بسیاری است.
رمضانی اظهار کرد: اداره کل شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش خراسان رضوی در حد اداره کل شاهد و امور ایثارگران کشور، طرح‌ها و ابتکاراتی را اجرا کرده و سطح مدارس شاهد ما در استان به گونه‌ای است که سه برابر صندلی‌های موجود یعنی 96هزار و 700 پیش ثبت‌نام داشته‌ایم.
افتتاح نخستین مرکز شهید پژوهی امید‌های انقلاب در ناحیه شش مشهد
رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش خراسان رضوی، بیان کرد: برگزاری بیش از هزار یادواره، افتتاح 30 مرکز شهیدپژوهی، آموزش پنج هزار راوی معلم، آموزش بیش از 30 هزار راوی دانش‌آموز و قرار گرفتن این مدارس بعد از استعدادهای درخشان، با فاصله کمتر از 63 صدم، برای اولین‌بار؛ از جمله افتخارات مدارس شاهد است.
شش هزار جلد کتاب دفاع مقدس در مرکز شهیدپژوهی «امیدهای انقلاب»
افتتاح نخستین مرکز شهید پژوهی امید‌های انقلاب در ناحیه شش مشهد
در ادامه این برنامه که با سرود دسته جمعی و برش کیک افتتاح مرکز شهیدپژوهی همراه بود، محمد عظیم‌زاده، کارشناس شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش ناحیه شش مشهد، بیان کرد: طرح شهید پژوهی در ناحیه شش، با توجه به فضای کم موجود در مدارس افتتاح شد و در نظر داریم این طرح را توسعه دهیم.
وی افزود: این مرکز در دبستان شاهد تحقیقی، برای استفاده دانش آموزان و همکاران فراهم شده و مشتمل بر امکاناتی چون لپ‌تاپ، اینترنت و شش هزار جلد کتاب است.
افتتاح نخستین مرکز شهید پژوهی امید‌های انقلاب در ناحیه شش مشهد
وجود کارگاه کامپیوتر در مرکز شهیدپژوهی «امیدهای انقلاب»/اجرای طرح  نهال دوستی

معصومه لبافی، مدیر دبستان شاهد تحقیقی ناحیه شش مشهد نیز با اشاره به وجود شش هزار جلد قرآن و کتاب با محوریت دفاع مقدس در این مرکز، از اجرای طرح «نهال دوستی» خبر داد و اعلام کرد: طی طرح «نهال دوستی»، هر دانش‌آموزی که کتابی به این مرکز هدیه کند، یک گلدان کاکتوس که نماد صبر و مقاومت است هدیه می‌گیرد و در اسفندماه، به دانش‌آموزانی که به نحو احسن از این گل‌ها مراقبت به عمل آورده‌اند، جوایزی اهدا می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه طی این طرح می‌توانیم پیام شهدا و همه جانباختگان ایثار و شهادت را به نسل‌های بعدی انتقال دهیم، از وجود کارگاه کامپیوتر و آزمایشگاهی مجهز برای تحقیق و پژوهش در حوزه دفاع مقدس، در این مرکز خبر داد.
یادآور می‌شود، مرکز شهیدپژوهی و دانش آموزی «امیدهای انقلاب»، نخستین مرکز شهیدپژوهی ناحیه شش مشهد است که در دبستان شاهد تحقیقی، پنجم مهرماه افتتاح شد.
captcha