کد خبر: 3542129
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷
علیزاده خبر داد:

اکران طرح‌های فرهنگی با موضوع 13 آبان

گروه جامعه: مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از اکران طرح‌های فرهنگی با موضوع 13 آبان در سطح شهر خبر داد و گفت: این طرح‌ها از 10 آبان به مرور در سطح شهر اکران شده و تا 15 آبان بر روی عرشه پل‌ها و بیلبوردها باقی می‌ماند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به‌نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، ‌عیسی علیزاده، با اشاره به  اکران طرح‌های فرهنگی با موضوع 13 آبان در سطح شهر، گفت: برای انتخاب آثار کارگاه طراحی گرافیک و کاریکاتور با موضوع تسخیر لانه جاسوسی و استکبار‌ستیزی علیه آمریکا و روز دانش‌آموز برگزار شد.

وی ادامه داد: از میان افرادی که در این کارگاه شرکت کردند، 15 طرح انتخاب و بر روی 160 عرشه پل و بیلبورد اکران می‌شود. این طرح‌ها از 10 آبان به مرور در سطح شهر اکران شده و تا 15 آبان بر روی عرشه پل‌ها و بیلبوردها باقی می‌ماند.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، طرح‌های فرهنگی 13 آبان در آستانه این رویداد تاریخی و همچنین پیرو منویات مقام معظم رهبری به منظور ترویج و تبلیغ استقامت و پایداری مردم ایران در برابر آمریکا و ایادی استکبار از سوی داوران این رویداد هنری انتخاب شد‌ه‌اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۱۰ - ۱۴:۵۷
0
0
اکران طرح‌های فرهنگی ۱۳ آبان انتقال مفاهیم زیادی را به مخاطبان بیان می‌کند
captcha