کد خبر: 3543895
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵

نمایش زندگی «ميرزا جوادآقا تهرانی» در مستند «ج تهرانی»

گروه فرهنگی: مستند بازسازی «ج تهرانی» نگرشی به زندگی علمی، اجتماعی و مبارزات «آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی» از علمای برجسته مشهد و از بزرگان علم کلام و اخلاق در خراسان که تخلص «ج تهرانی» دارد در صدا و سیمای خراسان رضوی و در سه قسمت 30 دقیقه‌ای تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از صدا و سیمای خراسان رضوی، مستند بازسازی «ج تهرانی» نگرشی به زندگی علمی، اجتماعی و مبارزات «آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی» از علمای برجسته مشهد و از بزرگان علم کلام و اخلاق در خراسان که تخلص «ج تهرانی» دارد در صدا و سیمای خراسان رضوی و در سه قسمت 30 دقیقه‌ای تولید شده است.
بر این اساس، میراز جوادآقا تهرانی از عالمان برجسته شیعه بود که علاوه بر تدریس و تألیفات علمى، در عرصه عمل نیز به حمایت از انقلاب اسلامی پرداخت و پس از پيروزى انقلاب نیز همواره از چهره‌هاى حامى نظام اسلامی بود و حمايت اين عالم از انقلاب تا آنجا پيش رفت که در دوران جنگ تحميلی لباس رزم به تن کرد و همراه با رزمندگان دفاع مقدس در عمليات متعددی حضور يافت.
اين مستند قصد دارد بخشی از زوايای پنهان شخصيتی اين عالم ربانی را که با حضور در جبهه‌های حق عليه باطل در طول دوران هشت سال دفاع مقدس رقم خورده است را معرفی کند.
برای دستيابی به اطلاعات مستند از شخصيت اين عالم ربانی، نزديک به 20 ماه کار تحقيقاتی، با بهره‌مندی از گروهی مجرب در دستور کار قرار گرفت که به ساخت مستندی 90 دقيقه‌ای منجر شد.  
حرف‌های نزديکان، شاگردان و هم عصران آن مرحوم درباره اين شخصيت فرزانه در این مستند به تصوير کشیده شده است. همچنین در این مستند نقش میرزا جوادآقا در انقلاب مشهد و خراسان که نقشی جدی و پررنگ بوده، بررسی شده است، به‌ویژه که حجت بر بخش عمده‌ای از بازاریان خراسان با حرف وی تمام می‌شد.
عوامل و دست اندرکار این مستند شامل هادی حاجتمند کارگردان، زینب جمالی‌نژاد محقق، ابراهیم رجبیان فیلمبردار، حجت حیدری تدوین، رشید حاجتمند تهیه کننده، مهدی آفتابی طراح صحنه، هاشم مسعودی، دستیار کارگردان و محسن طیبی صدابردار می‌شود.
یادآور می‌شود، مستند «ج تهرانی» روزهای 16، 17 و 18 آبان‌ماه از شبکه استانی سیمای خراسان رضوی پخش خواهد شد.
captcha