کد خبر: 3544410
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
با حضور معاونان وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت؛

برگزاری نشست دبیران ستادی و استانی و مدیران حوزه‌های علمیه کشور در مشهد

گروه معارف: دهمین نشست سالیانه دبیران کمیته‌های استانی، ستادی و مدیران حوزه‌های علمیه برادران و خواهران سراسر کشور ظهر امروز در مشهد برگزار شد.

‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، دهمین نشست ملی٬ آموزشی، ترویجی سالانه دبیران کمیته‌های استانی و مدیران حوزه‌های علمیه برادران و خواهران سراسر کشور، ظهر امروز، 18 آبان‌ماه با حضور معاونان وزارت آموزش و پرورش در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، علیرضا کاظمی، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، طی سخنان کوتاهی ضمن بیان اینکه آموزش و پرورش باید به سمتی پیش رود که دانش‌آموزانی متدین تربیت کرده و تحویل جامعه بدهد، افزود: آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند این امر مهم را انجام دهد.
کاظمی گفت: یکی از ساده‌ترین محورهای همکاری ما با حوزه علمیه، موضوع نماز و گسترش نماز بین دانش‌آموزان است که در همین رابطه در 90 درصد مدارس خراسان رضوی که مشمول نماز جماعت هستند، ما نماز را برگزار می‌کنیم.
در ادامه این همایش آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: طرح ستاد همکاری به این منظور است که روحانیت بتوانند به کمک مدیران و معلمان آموزش و پرورش، نسل سرنوشت‌سازی را که در مدارس، مشغول تحصیل هستند٬ به نوعی تربیت کنند تا در مقابل حملات بیگانگان مصون شوند.
آیت‌الله سلیمانی با اعلام اینکه امروزه جای فضای حقیقی با فضای مجازی عوض شده است، اظهار کرد: اگر کسانی که در آموزش و پرورش وارد کار می‌شوند، با این فضاها آشنا نباشند، موفق نخواهند بود.
سپس علیرضا نخعی٬ مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان ضمن ارائه گزارشی از تعامل با حوزه علمیه سیستان و بلوچستان و نتیجه خوب آن، افزود: 12 شبکه ماهواره‌ای، سعی می‌کنند به اهل سنت ایران القاء کنند که آن‌ها در ایران مورد تبعیض قرار می‌گیرند و سعی در جدا کردن آن‌ها از این کشور دارند.
نخعی افزود: وظیفه ما در شرایط کنونی این است که علاوه بر تربیت دانش‌آموزان، سرمایه ارزشمند اعتماد اجتماعی را حفظ کنیم و اجازه ندهیم بخشی از شهروندان احساس دوگانگی داشته باشند.
در ادامه مراسم حجت‌الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش، هدف از برگزاری نشست سالیانه دبیران و مدیران حوزه‌های علمیه سراسر کشور را تشریح سیاست‌ها، تبیین برنامه‌ها و فعالیت‌ها و تبادل تجربه و نظر و چگونگی انجام فعالیت‌های مشترک بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش دانست.
حجت‌الاسلام ملکی افزود: ما در وضع فعلی شاهد وضعیتی هستیم که می‌توانیم ادعا کنیم همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش به مرتبه‌ای از رشد رسیده است که توجه‌ها به چگونگی این همکاری و تعمیق آن جلب شده است.
وی میوه شیرین همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش را علاقه‌مندی و وفاداری دانش‌آموزان به ارزش‌های اسلامی و به ویژه حراست از میراث شهدا یعنی انقلاب اسلامی دانست.
در بعداز ظهر امروز٬ میزگردی با حضور معاونان وزارت آموزش و پرورش و مدیریت حوزه‌های علمیه برادران و خواهران برگزار خواهد شد که در آن حضار به پرسش و پاسخ و تجزیه و تحلیل موضوعات می‌پردازند؛ همچنین بعد از نماز مغرب و عشاء٬ کارگروه‌های تخصصی با موضوعات توانمندسازی طلاب شاغل رسمی در آموزش و پرورش، توسعه و تعمیق پژوهش در حوزه همکاری‌ها، بررسی ابعاد اعزام مبلغ مناسبتی و راهکارهای افزایش بهره‌وری آن، چالش‌های روحانی مستقر در مدارس و شیوه‌های اجرای برنامه دیدار دانش‌آموزان با علما برگزار خواهد شد.
یادآور می‌شود٬ دهمین نشست سالیانه دبیران کمیته‌های استانی، ستادی و مدیران حوزه‌های علمیه برادران و خواهران سراسر کشور که از امروز 18 آبان‌ماه آغاز شد تا فردا، 19 آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.
captcha