کد خبر: 3554349
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷

آزادسازی کامل حلب موجب مرگ داعشی‌ها در سوریه شد

گروه سیاست و اقتصاد: امام‌جمعه کاشمر با اشاره به اینکه هرچند آمریکا در جهت رسیدن به اهداف خود در سوریه، از داعش حمایت بسیاری داشت اما سرانجام این پیروزی بزرگ نصیب نظام سوریه و متحدان آن‌ها شد، گفت: با آزادسازی کامل حلب، مرگ داعشی‌ها در سوریه را باید اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی حجت‌الاسلام سید کاظم طباطبایی، امام‌جمعه کاشمر، در خطبه‌های عبادی سیاسی این هفته، 26 آذرماه در کاشمر، با محکوم کردن اقدامات انگلیس جنایتکار و پیر استعمار به دلیل دخالت‌های بی‌جای آن‌ها در امور ایران گفت: سخنرانی نخست‌وزیر انگلیس در اجلاس شورای همکاری خلیج‌فارس، دشمنی برانگیز و مداخله‌گر در امور ایران بود. 
وی با اعلام اینکه پرونده انگلیس از آمریکا بسیار سیاه‌تر است، افزود: هیچ‌گاه ملت ایران جنایاتی که انگلیس در حق  مردم این کشور کرده است را فراموش نخواهند کرد.
امام‌جمعه کاشمر حمایت از پهلوی، کمک به صدام جهت حمله به ایران، حمایت از تروریست‌های تکفیری و منافقین، و دامن زدن به فتنه 88 و تحریک کردن برخی افراد در داخل کشور جهت شعله‌ور شدن بیشتر فتنه را، تنها تعداد معدودی از جنایت‌ها و توطئه‌های انگلیس علیه کشور ما دانست.
وی از انگلیس به‌عنوان یک عنصر پلید در دنیا نام برد و افزود: کمترین مقابله‌ای که دولتمردان ایران با این روباه مکار می‌توانند داشته باشند کاهش سطح روابط با کشوری است که جسورانه در امور ایران مداخله می‌کند.
طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود به دیدار رهبر معظم انقلاب با سیاسیون و مسئولان کشور عراق اشاره کرد و گفت: سیاسیون و مسئولان کشور عراقی زمانی که به محضر رهبر انقلاب شرف یاب شدند توصیه‌های بسیار مهمی به خاطر اهمیت این کشور به آن‌ها داشتند.
وی حفظ وحدت در عراق، حمایت از نیروهای مردمی و دولت مستقر در عراق و عدم اعتماد به آمریکا را از مهم‌ترین توصیه‌های رهبر انقلاب دانست و افزود: به‌رغم اینکه برخی کشورها برای سرنگونی دولت عراق اهداف شومی دارند اما همه موظف‌اند از دولت مستقر در عراق حمایت کنند.
امام‌جمعه کاشمر با بیان اینکه نباید ثروت عظیم نیروهای مردمی که در پیروزی‌های به دست آمده نقش بسیار مهمی داشتند را نادیده گرفت، اظهار کرد: بدون شک تمام دلسوزی‌های آمریکا برای ایجاد یک فتنه جدید در این کشور است.
وی در ادامه ضمن تبریک آزادسازی کامل حلب در سوریه توسط جبهه مقاومت، به بخشی از دستاوردهای آزادسازی حلب اشاره کرد و افزود: این پیروزی شکست قطعی استکبار و صهیونیست در منطقه را در برداشت.
مقاومت؛ درس مردم ایران به مردم سوریه و عراق
طباطبایی با بیان اینکه این آزادسازی موجب شکست طرح تجزیه سوریه که طرحی آمریکایی بود، شد، افزود: به‌رغم اینکه آمریکا درصدد بود سوریه را تجزیه کند اما به خواست خداوند متعال و جان‌فشانی‌های مردم و ارتش این کشور هم در عراق و هم سوریه، شکست مفتضحانه خوردند.
وی با اشاره به اینکه هرچند آمریکا در جهت رسیدن به اهداف خود از داعش حمایت بسیاری داشت اما سرانجام این پیروزی بزرگ نصیب نظام سوریه و متحدان آن‌ها شد، گفت: با آزادسازی کامل حلب، مرگ داعشی‌ها در سوریه را باید اعلام کرد.
امام‌جمعه کاشمر با بیان اینکه همان‌گونه که خرمشهر را خدا آزاد کرد باید گفت که سوریه را هم خدا از شر توطئه‌های  استکبار آزاد کرد، افزود: این پیروزی در حلب موجب تقویت و تثبیت مواضع ارتش سوریه شد و همچنین باعث شد که مردم خودشان را باور کنند و بدانند که می‌توانند در برابر تجاوز دشمنان ایستادگی کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه دیگر حنای استکبار در سوریه و عراق رنگی ندارد، عنوان کرد: مردم سوریه و عراق امروز بیدار شده‌اند و دیگر شکست نخواهند خورد چون ایستادگی و مقاومت را از ملت ایران درس گرفتند هرچند برای این ایستادگی هزینه‌های سنگینی دادند و عزیزان بسیاری شهید شدند.
آیات قرآن همچنان جدید و نو است
خطیب جمعه کاشمر از قرآن به‌عنوان معجزه بزرگ و جاودان پیامبر اسلام نام برد و گفت: به‌رغم اینکه تاکنون افراد بسیاری درصدد تحریف کردن قرآن بودند اما با شکست مواجه شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه هرچند کتاب‌های سایر پیامبران از آفت تحریف در امان نبوده‌اند اما قرآن که از جانب خداوند بر پیامبر نازل شده، تاکنون حتی حرف و یا کلمه‌ای از آن کم و یا زیاد نشده است، افزود: قران کریم برخی از افراد را به مبارزه دعوت کرده به طوریکه فرموده اگر شک دارید بر آنچه بربنده خودمان نازل کردیم یک سوره و یا یک آیه همانند آن بیاورید.
طباطبایی با بیان اینکه در زمان پیامبر اسلام بسیاری از بزرگان قریش و کفار درصدد زیر سؤال بردن قرآن بودند و آن را به نوعی سحر و جادو می‌دانستند اما هیچ‌گاه نتوانستند حتی یک آیه همانند آن را بیاورند و با شکست مواجه شدند، اظهار کرد: در طول تاریخ هر کس که خواست وارد میدان شود و این کتاب آسمانی را زیر سؤال ببرد، در برابر فصاحت و بلاغت قرآن احساس کوچکی و نادانی کرد.
وی با اعلام اینکه هر چند خداوند متعال به تمامی بشر می‌خواهد بفهماند اگر می‌تواند با همین حرفی که آیات قرآن تشکیل شده و در اختیار شما هم قرار دارد آیه‌ای بیاورید، اما هیچ‌کس نتوانسته و نخواهد توانست، چون معجزه پروردگار است، افزود: امروز هیچ‌کس در دنیا نمی‌تواند ادعا کند که در هر رشته از رشته‌های فرهنگی و علمی و... حرفی بزند که هیچ‌گاه کهنه نشود اما سخن قرآن در 1400 سال قبل هم‌سخن روز و نو بود و با پیشرفت علم و امکانات امروز، باز هم سخن قرآن جدید است.
captcha