کد خبر: 3559488
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
معاون پژوهش المصطفی(ص):

دانشگاه المصطفی(ص) در فرانسه بارقه امیدی در اروپاست

گروه حوزه‌های علمیه: معاون پژوهش جامعه المصطفی(ص)، فعالیت دانشگاه این مرکز علمی در فرانسه را بارقه امیدبخشی در قلب اروپا دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا)، حجت‏‏‎الاسلام والمسلمین عباسی عصر روز گذشته 14 دی‌ماه در دیدار تنی چند از استادان معارف اسلامی فرانسه با آیت‎‏الله‌العظمی مکارم شیرازی افزود: در اروپا نیز مراکز مختلفی فعال هستند از جمله اینکه در کالج اسلامی لندن مقطع کارشناسی ارشد مطالعات اسلامی عرضه می‎شود که در شرف راه اندازی مقطع دکتری هستیم.
معاون پژوهش المصطفی(ص) تصریح کرد: در هامبورگ انستیتویی مشغول به فعالیت است که تا مقطع کارشناسی ارشد فعالیت دارد و مرکزی نیز در فرانکفورت در مقطع کارشناسی فعالیت دارد.
وی گفت: در نروژ و دانمارک و هلند و ایتالیا نیز کارهایی انجام شده است که در همین زمینه فرانسه نیز مورد توجه است که از دو سال پیش فعالیت‏های برای ایجاد یک دانشگاه در زمینه آموزش معارف اسلامی انجام شده است.
وی اظهارکرد: در همین زمینه دوره‎های آموزشی کوتاه مدت آغاز شده است که به دوره های بلند مدت مبدل می شود؛ فرانسه دارای 5 میلیون مسلمان است ولی هنوز یک مسجد مختص به شیعیان در این کشور وجود ندارد و سلفی‏ها تلاش بسیاری برای احاطه بر این جمعیت مسلمان انجام می‏دهند.
وی گفت: چند سال پیش در بروکسل با استفاده از همین جریان سلفی یکی از نمایندگان المصطفی(ص) در مسجد امام رضا(ع) زنده زنده در آتش سوخت ولی با نفوذ این جریان، پیگیریها برای مجازات عاملان به جایی نرسید.
وی از آغاز روند فعالیت‌های پژوهشی این مرکز در فرانسه در آینده نزدیک خبرداد و تصریح کرد: این دانشگاه بارقه امیدی تازه در دل اروپا است که امیدواریم به مامنی جهت حضور و تحصیل و پژوهش عاشقان مکتب اهل بیت(ع) تبدیل شود.
captcha