کد خبر: 3565128
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹

کتاب «پروانه‌ای روی گلدسته» به چاپ رسید

گروه فرهنگی: کتاب «پروانه‌ای روی گلدسته» به همت دکتر محمدرضا سرسالاری به چاپ رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، کتاب «پروانه‌ای روی گلدسته» تازه‌ترین اثر گردآوری شده محمدرضا سرسالاری است که به تازگی از طریق انتشارات آستان قدس رضوی «به نشر» راهی بازار کتاب شده است.
در این مجموعه 40 قطعه شعر از 40 شاعر استان با محوریت رضوی به چاپ رسیده که در نوع خود اثری ارزشمند محسوب می‌شود.
از خصوصیات این کتاب، الویت داشتن شعر جوان‌ترها است و بیشتر از شعر شاعرانی استفاده شده که کمتر اشعارشان در مجموعه‌های آیینی حضور داشته است.
یوسف بینا کار ویراستاری پایانی این اثر را انجام داده و طراحی جلد و صفحه‌آرایی آن توسط کمیل بیک به زیبایی‌ این کتاب افزوده است.
یادآور می‌شود، کتاب «پروانه‌ای روی گلدسته»، در قطع جیبی و با قیمت 10 هزار تومان در تیراژ هزار جلد و در قطع جیبی راهی بازار نشر شد.
captcha