کد خبر: 3581702
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵

مبلغان حدود و ملاک دین را در عمل نشان دهند

گروه معارف: عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مبلغان دینی، خود از افراد جامعه هستند و می‌توانند در دید و بازدیدهای ایام نوروز، معیارها و ملاک‌های دین را به طور عملی به مردم نشان دهند.

 ایوب اکرمی، عضو هیئت علمی گروه معارف دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در خصوص نقش مبلغان در ایام نوروز اظهار کرد: معمولا در حانواده‌ها به مسئله اسراف و قناعت، کمتر توجه می‌شود و مبلغان می‌توانند در ایام نوروز به صورت عملی، خانواده و آشنایان خود را با این مسائل آشنا کنند.
وی با بیان اینکه مبلغان باید با آیات و روایات، مردم را به تکرار دید و بازدید و صله‌ی رحم در طول سال آشنا کنند و تاکید داشته باشند که این دید و بازدیدها به ایام عید نوروز منحصر نشود، ادامه داد: مبلغان باید به منابع رجوع کرده و مستند و مختصر و مفید صحبت کنند چرا که مردم از تنوع گفت‎وگو‌ها و تکثر و فراوانی گفته‌ها اشباع شده و خواهان این هستند که مباحث دینی را به صورت گزینشی و دقیق و مختصر و مستند دریافت کنند.
وی حوزه بعدی که مبلغان می‌توانند در آن ورود پیدا کنند را مسئله پاکی و طهارت روح و جسم دانست و گفت: انسان موجودی دو بعدی است؛ بعد ظاهری که شامل همین بدن و ظاهر و لباس و.. می‌شود و بعد باطنی که مهمتر و در اولویت نسبت به مادیات و ظواهر است.
وی تصریح کرد: همانطور که ما در ایام نوروز و آغاز سال نو به طهارت جسم و منزل خود اهمیت می‌دهیم، خوب است که به طهارت روح نیز اهمیت دهیم و رذیلت‌هایی مانند کینه، حسد، نفاق، سخن‌چینی و ... را از خود دور کنیم.
عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد یادآور شد: مبلغان باید با رجوع به آیات و روایات، نکات معرفتی را گزینش کرده و با زبانی شیوا، ساده، روان و دوستانه به مردم یادآور شوند.
captcha