کد خبر: 3588966
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴

حضور بیش از 3 هزار دانش‌آموز در مسابقه استانی درس‎هایی از قرآن

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیر اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش استان قم از شرکت بیش از 3 هزار دانش‌آموز قمی در مسابقه درس‎هایی از قرآن کریم حجت‎الاسلام والمسلمین قرائتی خبر داد.

جلال خدا محمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: مسابقه درس‎هایی از قرآن از جمله مسابقات ملی است که در سطح کشور و در عرصه معارف قرآنی در آموزش و پرورش برگزار می‎شود.
وی افزود: دانش آموزان در این طرح هر هفته برنامه درس‎هایی از قرآن حجت‎الاسلام والمسلمین قرائتی را به تماشا نشسته و نکته برداری می‎کنند و هر هفته در مسابقه‎ای که در همه مناطق و نواحی آموزش و پرورش برگزار می‏‎شود شرکت می‏‎کنند.
مدیر دفتر قرآن و عترت آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: این مسابقه علمی و فرهنگی و قرآنی به مدت 18 هفته در سطح استان برگزار و مسابقه نهایی آن نیز برگزار و نفرات برگزیده انتخاب و تجلیل می‎شوند.
وی گفت: مرحله نهایی این مسابقه در استان قم امروز ساعت 10 صبح در 15 حوزه امتحانی در استان قم برگزار شده است و 4 درصد از کسانی که بالاترین نمرات را کسب کردند به مرحله قرعه کشی زیارت عتبات عالیات و جوایز دیگر خواهند رسید.
خدامحمدی اظهار کرد: در این مسابقه که به شکل همزمان برگزار شد، مدیران و مسئولان نواحی و ادارات آموزش و پرورش نیز در حوزه‎های امتحانی حضور خواهند یافت.
وی گفت: تعداد شرکت کنندگان در این مسابقات در مرحله نهایی 31 هزار و 199 نفر است که در آن دانش آموزان متوسطه اول و دوم استان شرکت کرده اند.
captcha