کد خبر: 3613381
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

کسب رتبه برتر دانشجوی دانشگاه امام صادق(ع) در جشنواره پایان‌نامه‌های قرآنی

گروه دانشگاه: دانشجوی دانشگاه امام صادق(ع) حائز رتبه برتر در شانزدهمین جشنواره پایان‌نامه‌های برتر قرآنی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دانشگاه امام صادق(ع)، شانزدهمین دوره انتخاب پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر قرآنی کشور در 2 مقطع دکتری و کارشناسی‌ارشد برگزار شد.

در این جشنواره حدود 600 پایان‌نامه قرآنی از دانشگاه‌های سراسر کشور در دو مرحله توسط اساتید گرو‌های قرآن و حدیث مورد داوری قرار گرفت. در این جشنواره پایان‌نامه حسین شجاعی واجنانی، دانش‌آموخته کارشناسی‌ارشد دانشگاه امام صادق(ع) با موضوع «رهیافتی انتقادی در به کارگیری تاریخ در تفاسیر قرآن معاصر» در این جشنواره حائز رتبه دوم در مقطع کارشناسی‌ارشد شد.

یادآور می‌شود، در چهاردهمین دوره این جشنواره نیز، محمد جانی‌پور، دانشجوی دکتری دانشگاه امام صادق(ع) با ارائه رساله دکتری خود با موضوع «تحلیل اختلاف قرائات قرآن کریم در احادیث اهل بیت(ع)» توانست رتبه اول این جشنواره را کسب کنند.

همچنین در سال 1395 پایان‌نامه روح‌الله داوری، دانشجوی دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد با موضوع «پیوستگی شبکه‌ای سوره‌های قرآن کریم (مطالعه موردی سوره مبارکه ذاریات)» رتبه نخست این جشنواره را به خود اختصاص داد.

captcha