کد خبر: 3620649
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳

برگزاری طرح کرسی‌های ملی تلاوت همزمان با ایام دهه کرامت

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز قرآنی سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی از برگزاری طرح کرسی‌های ملی تلاوت همزمان با ایام دهه کرامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام میریان، مدیر مرکز قرآن کریم سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی در جلسه شورای مدیران این سازمان گفت: مرکز قرآن کریم یکی از راهبردی‌ترین مراکز قرآنی است که در حوزه قرآن و اهل بیت(ع) فعالیت می‌کند.
وی افزود: از ابتدای انقلاب تا به امروز قرآن کریم در نگاه مسئولان نظام جایگاه ویژه‌ای داشته است، به‌ویژه مقام معظم رهبری اهتمام ویژه‌ای به این کتاب آسمانی داشتند و فرمایشات ایشان در زمینه قرآن بسیار راهبردی است و تدبر در آن‌ها می‌تواند سبب رسیدن به یک جایگاه ممتاز اسلامی شود.
مدیر مرکز قرآن کریم سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری می‌توان اولویت اصلی در برنامه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران را ترویج قرآن کریم دانست.
حجت‌الاسلام میریان ادامه داد: ما اگر عزت اسلامی می خواهیم باید به قرآن پناه ببریم، این‌ها مسائلی است که اولویت‌دار بودن قرآن در فرهنگ این مملکت را نشان می‌دهد.
وی تصریح کرد: سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی می تواند به عنوان یک مرکز قرآنی مهم در کشور مطرح شود و تاثیرگذاری خاص خود را داشته باشد، همچنین مرکز قرآنی این سازمان می‌تواند به فعالیت های قرآنی کشور خط‌دهی کند.
مدیر مرکز قرآنی سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در مرکز قرآنی سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی فعالیت‌های قرآنی و رضوی را در تراز جمهوری اسلامی ایران دنبال کنیم.
حجت‌الاسلام میریان با بیان اینکه سازمان فرهنگی در یک ماه اخیر جلسات بسیار خوبی با دارالقرآن حرم رضوی برگزار کرده است، افزود:  در حال حاضر فعالیت های قرآنی خارج از حرم مطهر به سازمان فرهنگی واگذار شده است که یکی از فعالیت‌های این مجموعه در حوزه مهدهای قرآنی و مهدالرضا(ع) است و افزایش کمی و کیفی مهدالرضاها به عنوان شباب‌الرضا در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
وی به برنامه های مرکز قرآنی سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی در دهه کرامت اشاره کرد و گفت: برای دهه کرامت دو کار ویژه تعریف شده که یکی اعزام قاریان به خارج از کشور و  دیگری برگزاری کرسی‌های ملی تلاوت است.
captcha