کد خبر: 3661595
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۵

اقامه نماز اربعین در پنج مسیر منتهی به حرم رضوی

گروه اجتماعی: رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی گفت: خیابان چهارراه شهدا، خیابان امام رضا(ع)، خیابان نواب صفوی، فلکه طبرسی، میدان شهدا مسیرهایی هستند که نماز اربعین در آن‌ها اقامه خواهد شد.

حجت‌الاسلام امرالله سبحانی‌نیا، رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خراسان رضوی، در رابطه با اقامه نماز اربعین گفت: همچون سال‌های گذشته ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی با همکاری نهادهای فرهنگی آستان قدس رضوی و دیگر نهادها امکانات لازم جهت برگزاری نماز اربعین در مسیرهای منتهی به حرم امام رضا(ع) را فراهم می‌کند.
وی با بیان اینکه روحانیون حاضر در مراسم موظف‌اند مردم را برای شرکت در نماز تشویق کنند، افزود: از زائران و مجاوران می‌خواهیم با نزدیک شدن به زمان اقامه نماز عزاداری را پایان دهند و در نماز شرکت کنند.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا با اشاره به اینکه سازمان‌ها محلی برای وضو گرفتن خانم‌ها و آقایان در نظر گرفته‌اند، عنوان کرد: با هیئات مذهبی صحبت شده که نوحه‌ها را در هنگام اذان با محوریت اربعین و نماز، نماز و عاشورا، امام حسین(ع) و نماز پخش کنند.
وی با بیان اینکه در هر محور یکی از عالمان دینی بزرگ شهر اقامه نماز را برعهده دارد، ابراز کرد: زیرانداز، تانکرآب، مهر و ... از جمله امکاناتی است که برای نمازگزاران در نظر گرفته شده که ۳۰ دقیقه قبل از اذان با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی در اختیار نمازگزاران قرار خواهد گرفت.
رئیس ستاد اقامه نماز خراسان رضوی در پایان اظهار کرد: خیابان چهار راه شهدا، خیابان امام رضا(ع)، خیابان نواب صفوی، فلکه طبرسی، میدان شهدا مسیرهایی هستند که نماز ظهر اربعین در آن‌ها اقامه خواهد شد.
captcha