به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با دهه وقف و طی جلسهای که امروز چهارم آذرماه با حضور حجتالاسلام محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و
امور خیریه خراسان رضوی و علیرضا کاظمی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد، تفاهمنامه همکاری در خصوص
موضوعات قرآنی بین این دو اداره به امضاء رسید.
بنابر این گزارش، طبق این تفاهمنامه تعهدات ادارات مذکور در خصوص اجرای مسابقات قرآن، عترت و نماز، اجرای طرح وقف مشارکتی قرآن، عترت و نماز و طرح حفظ قرآن کریم، گرامیداشت مناسبات و ایام الله و اجرای محافل انس با قرآن و عترت تعیین شد.
همچنین در بخش اجرای مسابقات مقرر شد هماهنگی جلسات، تدوین دستورالعمل اجرایی، طراحی، چاپ، اطلاع رسانی، صدور تقدیرنامه برای برگزیدگان، بازدید از فرایند مسابقات و جمعبندی و ارسال گزارش مصور به اوقاف از سوی آموزش و پرورش انجام شود.

همچنین طبق تفاهمنامه، نظارت و بازدید از فرآیند برگزاری مسابقات، مشارکت در چاپ منابع مسابقات، مساعدت در خصوص تامین هدیه برگزیدگان، همکاری در برگزاری اردوهای تشویقی و زیارتی برای دانشآموزان در بقاع متبرکه و مساعدت در تامین حقالزحمه داوران توسط اوقاف انجام میشود.
علاوه بر این، در بخش اجرای طرح وقف مشارکتی، تدوین دستورالعمل اجرایی با اعمال نظر کارشناسان، ایجاد دبیرخانه، تبلیغ و ترویج طرح، ارسال گزارش از مشارکتها و شناسایی ملک مناسب برای تبدیل به عین بر عهده آموزش و پرورش و مساعدت در چاپ اقلام تبلیغی، پیگیری ثبت در سامانه اوقاف کشور، تبلیغ طرح، صدور وقفنامه برای واقفان و نظارت بر عهده اوقاف گذاشته شد.
در بخش طرح حفظ قرآن و برگزاری محافل قرآنی نیز مساعدت و تامین هزینه مربیان و قاریان را اوقاف عهده دار شد، ضمن اینکه شناسایی مربیان متخصص حفظ و تعریف سامانه ثبتنام حافظان بر عهده آموزش و پرورش خواهد بود.

گفتنی است، تاکنون 60 هزار سهم از موقوفه مشارکتی قرآنی ثبت سامانه این موقوفه شده است.
یادآور می شود، ضمن اجرای طرح، پویشی از دهه وقف تا دهه فجر پیش بینی شده است تا در دهه مبارک فجر 500 هزار سهم از موقوفه مشارکتی قرآن و عترت دانش آموزی واگذار شود.