به گزارش ایکنا از قم، آیتالله العظمی نوری همدانی امروز 16 فروردین ماه در دیدار با دکتر هاشمی وزیر بهداشت با اشاره به حواشی اخیر در خصوص مساله طب اسلامی گفت: اسلام با تمام ابعاد زندگی بشر در ارتباط است و به همین خاطر نباید کسی بگوید که اگر کسی بگوید که طب اسلامی وجود ندارد؛ ولی باید در مقابل سواستفاده گران نیز ایستاد.
وی با اشاره به اهمیت ورزش در زندگی گفت: با تجربه ای که در زندگی شخصی خود دارم بیان می کند که ورزش ریشه همه دواها است زیرا امراضی که در سنین بالا رخ می دهد همگی با ورزش درست و مستمر از بین می رود.
وی عنوان کرد: اگر انسان با ورزش همراه باشد و هر روز حرکت منظم و مداوم داشته باشد قطعا در مقابل بیماری ها مقاومت خواهد شد؛ اگر ورزش فراگیر شود شاید 50 درصد مطب ها و داروخانه ها خلوت شوند.
این مرجع تقلید شیعیان با ذکر این مطلب که طرح تحول سلامت خدمت بزرگی به مردم کشور بود، گفت: در اسلام برخی از علوم دارای اهمیت هستند؛ یکی از این علوم که دارای اهمیت و ارزش است، علم پزشکی است.
وی تصریح کرد: امام صادق(ع) در این عرصه بیان فرمودند که در هر منطقه مسکونی باید سه گروه حضور داشته باشند؛ اولین گروه، فقهایی هستند که اسلام شناس هستند و اسلام را با همه ابعاد آن می شناسند؛ گروه دوم طبیبان بصیر و معتمد هستند که بتوانند مردم را درمان کنند و گروه سوم نیز امیران مدیر و عادل هستند.
این مرجع تقلید یادآور شد: در اسلام بر این نکته تاکید شده است که اگر کاری نیز قرار است انجام شود به بهترین نحو انجام شود و در عرصه پزشکی نیز باید همینگونه بود؛ در روایات علم طب، علم جسم مردم یاد شده است.
آیت الله نوری همدانی بیان کرد: خدمات پزشکی و درمانی و بهداشتی از بهترین و مهمترین خدمات به مردم است که مردم نیز رضایت دارند؛ قضاوت مردم نسبت به فعالیت پزشکی در کشور مثبت است ولی نسبت به برخی از امور که مرتبط به معیشت است مردم راضی نیستند که در این زمینه باید توجه شود که همه جریان ها در کشور به شکل یکنواخت انجام شود تا مایه رضایت مردم را فراهم کنند.
وی با اشاره به شعار امسال نیز که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شد گفت: مساله حمایت از کالای ایرانی بسیار مهم است؛ باید سعی کنید که تجهیزات پزشکی در کشور تولید شود و مراکز بهداشتی و درمانی نیز از کالاهای ایرانی استفاده کنند.
انتهای پیام