کد خبر: 3758011
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶

عمل به دستورات قرآن؛ تنها راه برون‌رفت جامعه بشری از مشکلات

گروه فعالیت‌های قرآنی - مدیر مؤسسه قرآنی یوسف زهرا(س) با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه امروز اظهار کرد: عمل به دستورات قرآن تنها راه برون رفت جامعه بشری از مشکلات اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و ... است چرا که قرآن برای همه ابعاد زندگی ما درس و برنامه دارد.

فراهم شدن فرصت استعدادیابی قرآن آموزان در موسسات قرآنی

فاطمه غفرانی، مدیر موسسه قرآنی یوسف زهرا(س) در گفت‌و‌گو با ایکنا از خراسان رضوی، بیان کرد: موسسه قرآنی یوسف زهرا (س) از سال ۸۴ فعال شده و در دو بخش کودکان و بزرگسال به ارائه آموزش‌های قرآنی در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، حفظ و تفسیر قرآن کریم می‌پردازد.
وی در خصوص شیوه آموزش قرآن به کودکان افزود: به منظور جذب و اشتیاق یافتن کودکان آموزش قرآن ویژه رده سنی ۳ تا ۶ سال به روش کودکانه در قالب نقاشی، کاردستی، شعر و... توسط مربیان ارائه می‌شود؛ ضمن اینکه ارائه احادیث ائمه اطهار (ع) در ذیل آموزش قرآن ویژه قرآن آموزان تبیین می‌شود.

غفرانی اظهار کرد: با توجه به اینکه آغاز کار موسسه همزمان با بازگشایی مدارس است، اما در سال جاری به دلیل گودبرداری اطراف موسسه وقفه‌ای در مراحل ثبت نام صورت گرفت که در حال حاضر ۱۰ نفر در بخش کودکان و میانگین ۵۰ نفر در بخش بزرگسالان مشغول یادگیری قرآن هستند.

مدیر موسسه قرآنی یوسف زهرا (س) اظهار کرد: آموزش قرآن ویژه کودکان سه مرتبه در هفته به مدت ۶ ساعت در رشته‌های روخولنی، روانخوانی و حفظ است، ولی در رده سنی بزرگسالان هفته‌ای یک بار جلسه روخوانی برگزار می‌شود.

غفرانی در خصوص تأمین اعتبارات موسسه ادامه داد: برگزاری جلسه قرآن ویژه بزرگسالان رایگان است و صرف تأمین اعتبارات موسسه فقط از دریافت هزینه قرآن آموزان مهد قرآنی است.

مدیر موسسه قرآنی یوسف زهرا (س) بیان کرد: کلاس‌های دوره‌ای با موضوعات مفاهیم قرآنی، تفسیر قرآن، سبک زندگی قرآنی، تفسیر نهج البلاغه، مهدویت از منظر قرآن و ... برای رده سنی بزرگسالان بر حسب تقاضای قرآن آموزان برگزار می‌شود که هزینه برگزاری این دوره‌ها از قرآن آموزان دریافت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کلاس‌های قرآنی ویژه قرآن آموزان نونهال از ۱۵ مهر آغاز و تا ۱۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد، اظهار کرد: در این بازه زمانی فرصت خوبی برای استعداد یابی قرآن آموزان فراهم است که با عنایات مربیان قرآن موسسه صورت می‌گیرد.

مدیر موسسه قرآنی یوسف زهرا (س) افزود: قرآن آموزان با توجه به استعداد در رشته حفظ، قرائت و ترتیل شناسایی و برای آنان به صورت ویژه برنامه ریزی می‌شود که از آن می‌توان به معرفی آنان به جلسات تخصصی‌تر اشاره کرد.

عمل به آیات قرآن تنها راه برون رفت از مشکلات است
غفرانی با اشاره به اهمیت عمل به قرآن و تأثیر آن بر رفع مشکلات زندگی بشر تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی راه برای دستیابی به معارف قرآنی باز است لذا توجه به ارزش‌های قرآنی باید در اولویت زندگی ما قرار گیرد.

وی با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه امروز اظهار کرد: عمل به دستورات قرآن تنها راه برون رفت جامعه بشری از مشکلات اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و ... است چرا که قرآن برای همه ابعاد زندگی ما درس و برنامه دارد.

مدیر موسسه قرآنی یوسف زهرا (س) با تاکید بر اینکه خواندن قرآن به تنهای کافی نیست، گفت: آیات قرآن را باید روشنای راه خود قرار دهیم و با عمل به دستورات کتاب وحی زمینه ظهور منجی عالم بشریت را فراهم کنیم.

انتهای پیام

captcha