کد خبر: 3762799
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹

ضرورت تبیین مباحث امام‌شناسی در کنار تعلیم قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی - مدیر مؤسسه قرآنی کوثر مشهد با اشاره به جدایی‌ناپذیری قرآن از عترت گفت: تبیین مباحث امام‌شناسی به‌ویژه پرداختن به بحث مهدویت در کنار تعلیم قرآن یک ضرورت است که باید مورد توجه مؤسسات قرآنی قرار گیرد و براساس آموزه‌های قرآنی این مباحث مطرح شود.

ضرورت تبیین مباحث امام شناسی در کنار تعلیم قرآنفرشته سلمانی، مدیر مؤسسه قرآنی کوثر مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، در این خصوص اظهار کرد: موسسه قرآنی کوثر از سال 84 به صورت رسمی فعالیت خود را به صورت تخصصی در زمینه قرآن و مهدویت آغاز کرده است.
وی افزود: در سال‌های اول تأسیس مؤسسه حضور بزرگسالان هم پررنگ بود اما در سال‌های اخیر بیشتر قرآن‌آموزان از رده سنی 3 تا 7 سال هستند؛ لذا سعی شده از شیوه‌های جذاب و در قالب‌های کودکانه برای تدریس استفاده شود.
سلمانی اظهار کرد: علاوه بر آموزش در زمینه‌های قرآنی در این مرکز مباحث مذهبی، احادیث و موضوعات مربوط به امام‌شناسی، مهدویت از ولادت تا ولایت و مباحث غیبت امام عصر(عج) نیز با شیوه‌های خلاقانه به کودکان آموزش داده می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآنی کوثر مشهد با اشاره به جدایی ناپذیری قرآن از عترت ادامه داد: تبیین مباحث امام شناسی به ویژه پرداختن به بحث مهدویت در کنار تعلیم قرآن یک ضرورت است که باید مورد توجه موسسات قرآنی قرار گیرد و براساس آموزه‌های قرآنی این مباحث مطرح شود.
وی تصریح کرد: تدریس و پرداختن به تفاسیر قرآن کریم در قالب نمایش در این مرکز مورد توجه خاص قرار می‌گیرد. ضمن اینکه بحث امام شناسی با شیوه داستانی از زندگی اهل بیت(ع) برای کودکان تبیین می‌شود و در پایان هر دوره به شیوه برگزاری مسابقات آموخته‌های کودکان مورد محک قرار می‌گیرد که این سنجش هر دوره باعث می‌شود والدین از استعدادهای کودکان خود مطلع شوند.
وی ادامه داد: این مرکز از ابتدای مهرماه تا خرداد ماه همه روزه در دو نوبت صبح و عصر با حدود میانگین 140 قرآن آموز فعال است که این تعداد هرساله متغییر است.
مدیر موسسه قرآنی کوثر مشهد بیان کرد: آموزش‌های هر دوره در پایان به صورت پیک جمع آوری شده و به مخاطبان عرضه می‌شود که یکی از محاسن این کار در جریان قرار گرفتن خانواده‌ها از فعالیت‌های مرکز و سنجش استعدادهای فرزندانشان است.
سلمانی در خصوص تأمین هزینه‌های موسسه گفت: تنها راه تأمین اعتبارات مرکز هزینه‌ای است که از هر قرآن آموز گرفته می‌شود.
وی تصریح کرد: حفظ قرآن کریم نیز از دیگر مباحثی است که در مرکز به آن پرداخته می‌شود که با توجه به رده سنی قرآن آموزان سعی شده حفظ جزء سی ام در برنامه قرار گیرد، لذا با توجه به اینکه همه زمینه‌های قرآنی مانند روخوانی، روانخوانی، تفسیر و حفظ کار می‌شود کودکان در همه جوانب رشد می کنند.
مدیر موسسه قرآنی کوثر مشهد گفت: شیوه همه جانبه کار قرآنی این فرصت را فراهم می‌کند تا استعداد کودکان در خصوص موضوعات قرآنی شناخته و به خانواده‌ها اعلام شود.
سلمانی با اشاره به استقبال خانواده‌ها برای حضور فرزندان خود در این مرکز عنوان کرد: آموش کامل و جامع در همه زمینه‌های دینی و قرآنی باعث شده خانواده‌ها تمایل بیشتری برای ثبت نام فرزندان خود در این موسسه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه کلاس‌های آموزشی بزرگسالان چندان مورد استقبال نیست عنوان کرد: از این جهت جلسات عمومی همراه با کلاس‌های دوره‌ای با موضوعات تربیت و روانشناسی کودک از یک سو و موضوعات قرآنی از سوی دیگر برای والدین قرآن آموزان برگزار می‌شود تا بتوانند زمینه رشد کودکان خود را در موضوعات مختلف شناسایی و در این خصوص برنامه‌ریزی کنند.
مدیر موسسه قرآنی کوثر مشهد با بیان اینکه حفظ قرآن در مرکز به صورت صرفأ تخصصی نیست خاطرنشان کرد: حفظ قرآن به تنهایی کافی نیست بلکه باید نسل امروز در خصوص ارزش‌های دین شناخت پیدا کنند که البته قرآن بزرگترین منبع شناخت است از طرفی برای دفاع از ارزش‌ها نیز نسل جدید باید دشمن را بشناسد.
وی یکی از ضروری‌ترین نیازهای روز امروز را شناخت امام عصر(عج) برشمرد و گفت: متأسفانه در این خصوص کوتاهی شده و اگر به این مباحث(مهدویت) در سنین کودکی پرداخته شود اعتقاد به امام نیز در دل رسوخ خواهد کرد، لذا در موسسات قرآنی باید سعی شود انتقال ارزش‌های دینی صورت گیرد.
سلمانی اظهار کرد: دشمنان امروز برای مقابله با ارزش‌های دینی برنامه دارند، لذا با برگزاری کلاس‌هایی در خصوص موضوعات دینی نسل امروز در مقابل حربه دشمنان واکسینه می‌شوند.


انتهای پیام

captcha