به گزارش ایکنا از قم، آیتالله سیدمحمد علوی گرگانی امروز، پنجم آذرماه در دیدار نمایندگان طلاب و فضلای خراسان بزرگ که در دفتر ایشان برگزار شد به آیه 18 سوره مبارکه زمر اشاره کرد و گفت: خداوند متعال در این آیه فرموده است: «الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ؛ کسانی به سخن گوش فرا مىدهند و بهترين آن را پيروى مى كنند؛ اينانند كه خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندان» بنابر این آیه قرآن، ما در هرجا باید به دنبال احسن بوده و بهترین کار را انجام دهیم.
وی افزود: اگر موضوع این آیه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، موفقیتهای ما در کارها بیشتر خواهد شد.
این استاد برجسته حوزه ادامه داد: شما نمایندگان خراسان باید قدر خود را بیشتر بدانید؛ چراکه از دیار حضرت علیبن موسیالرضا(ع) هستید و باید خدمات بزرگ تر و بهتری داشته باشید.
ایشان تصریح کرد: ما بزرگانی در حوزه داشتیم که زیارت سالانه امام رضا(ع) را در صورت تمکن واجب میدانستند و بر این عقیده بودند که نشانگر عظمت و بزرگی این امام همام است.
آیتالله علوی گرگانی بیان کرد: وجود مبارک امام رضا(ع) در سرزمین شما افتخار بسیار بزرگی است که باید قدر آن را دانست.
انتهای پیام