کد خبر: 3786070
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۴
اسقف یونان:

سیاست بدون دیانت در طول تاریخ مشکلات زیادی را ایجاد کرده است

گروه معارف – اسقف ادیان با اشاره به نقش‌کلیدی ادیان در پیاده‌ سازی مبانی حقوق بشری اظهار کرد: در این زمینه همواره مهم‌ترین نقش را رهبران دینی بر عهده دارند اما بایستی نکته‌ای را در نظر داشت و آن این است که سیاست بدون دیانت در طول تاریخ مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

سیاست بدون دیانت در طول تاریخ مشکلات زیادی را ایجاد کرده استبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی پلاتون آپوستولوس امروز در مراسم افتتاحیه اولین همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان که در تالار قدس کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان اینکه هیچ یک از ما در مقام ارزیابی عدالت خداوند قرار نداریم، اظهار کرد: ما با توجه اینکه ما در مقام خداوند قرار نداریم، باید بدانیم که عدل خداوند همراه با حکمت او است. البته گاهی ممکن است اینگونه در ذهن ما مطلب شکل بگیرد که عدل خداوند برای ما اجرا نشده است اما واقعیت این است که این حسی اشتباه است چون نباید از حکمت خداوند غافل شد. 
 
وی ادامه داد: کلیساها و مساجد همیشه خانه‌های امنی در مقابل حملات تروریستی در اکثر کشورها بوده‌‍ و این وظیفه بر عهده دانشمندان علوم دینی است که در شناخت بهتر خداوند، جایگاه او و همچنین رسیدن به یک حقوق بشر ایده‌آل برای تمام انسان‌ها تلاش کنند. 
اسقف یونان خاطرنشان کرد: در واقع همزیستی مسالمت‌آمیز میان انسان و خدا تنها در سایه عدالت خداوند برای بشر امکان‌ پذیر است و این عدالت می‌تواند بستر گفت‌وگو میان تمدن‌ها را ایجاد کند. 
 
آپوستولوس با اشاره به نقش‌کلیدی ادیان در پیاده‌ سازی مبانی حقوق بشری اظهار کرد: در این زمینه همواره مهم‌ترین نقش را رهبران دینی بر عهده دارند اما بایستی نکته‌ای را در نظر داشت و آن این است که سیاست بدون دیانت در طول تاریخ مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.
 
وی افزود: باید دانست که آموزش و ترویج حقوق مدنی در گروی آزادی دین در جامعه ای چند فرهنگی و چند دینی است. در واقع رهبران دینی باید بتوانند به صورت آزادانه تعالیم دینی را برای پیروان خود پیاده سازی کنند.
 
اسقف یونان تاکید کرد: حقوق بشر و سازمان‌های وابسته بدون حمایت رهبران دینی قادر نخواهد بود به اهدافش دست یابد. در نهایت خداوند نیز ضامن هدایت بشر یت مذهبی و خدا دوست است؛ بنابراین در هر زمان و مکانی باید عدالت الهی را، آن هم در سایه حمایت رهبران ادیان الهی، باور داشته باشیم.
 
آپوستولوس ابراز امیدواری کرد این کنفرانس بتواند به ایجاد نگاه واحد به تفاوت‌های بین‌ادیانی کمک شایانی کند.
 
انتهای پیام
captcha