کد خبر: 3950466
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
لاری خبر داد:

۸۵ بیمار دیگر قربانی کرونا شدند

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۶ هزار و ۵۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور، از جان‌باختن ۸۵ بیمار دیگر خبر داد.

۸۵ بیمار دیگر قربانی کرونا شدندبه گزارش ایکنا، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، از شناسایی ۶ هزار و ۵۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور خبر داد و گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۹۸ هزار و ۸۴۱ نفر رسید.

وی افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۵۷ هزار و ۷۳۶ نفر رسید.

لاری ادامه داد: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۹۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

وی بیان کرد: چهار هزار و ۱۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
 
سخنگوی وزارت بهداشت یادآور شد: بر اساس آخرین تحلیل‌ها، ۱۸ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۷۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام
captcha