کد خبر: 3999869
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱

مدافعان سلامت هم‌تراز شهدای دفاع مقدس

مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی با اشاره به شباهت‌های دوران دفاع مقدس و کرونا گفت: در روزهای دفاع مقدس رزمندگان به مصاف خطر رفتند؛ امروز نیز مدافعان سلامت برای درمان بیماران کرونایی با اینکه می‌دانستند این ویروس واگیردار است و در ابتدا امکانات کافی نداشتند، جان خود را به خطر انداختند.

مدافعان سلامت هم‌تراز شهدای دفاع مقدسبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حسین معصومی، مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی در مراسم یادواره شهدای مدافع سلامت خراسان رضوی که شامگاه دوم مهرماه در تالار شهید هاشمی‌نژاد بیمارستان امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، با اشاره به شباهت‌های دوران دفاع مقدس و دوران مقابله با کرونا اظهار کرد: در میان دوران دفاع مقدس و کرونا شباهت‌های بسیاری وجود دارد، اما نوع آن متفاوت است. هنگامی که صدام به ایران حمله کرد، نیروهای ما هیچ نوع آمادگی برای دفاع نداشتند، انقلاب اسلامی تازه به پیروزی رسیده بود و بخشی از نیروهای نظامی درگیر مسائل دیگر بودند که جنگ آغاز شد. در زمانی که ویروس منحوس کرونا شیوع پیدا کرد و به کشور ما وارد شد نیز، هیچ‌یک از نیروهای ما آمادگی مقابله با آن که با هجمه بسیاری آغاز شده بود را نداشتند.

وی افزود: در روزهای ابتدایی جنگ در تحریم بودیم و تجهیزات نظامی نداشتیم، همانطور که در روزهای ابتدایی شیوع کرونا هم حتی ماسک به اندازه کافی نداشتیم و در تحریم دارویی بودیم. در دوران دفاع مقدس رزمندگان با همت، فکر و اندیشه شبانه‌روزی خود، توانستند برخی از ابزار مورد نیاز خود را به دست بیاورند و تولید کنند. امروز نیز برای مقابله با کرونا همانند آن اتفاق رخ داد و دانشمندان ما با همت، تلاش و توان خود آنچه که برای مقابله با کرونا لازم بود را تهیه و تولید کردند. در روزهای دفاع مقدس رزمندگان به مصاف خطر رفتند؛ امروز نیز مدافعان سلامت برای درمان افراد جامعه که به بیماری مبتلا شده بودند، با اینکه می‌دانستند این ویروس واگیر است و در ابتدا امکانات کافی نداشتند، جان خود را به خطر انداختند.

مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی با اشاره به از خودگذشتگی‌های شهدای مدافع سلامت و شهدای دفاع مقدس بیان کرد: آنچه که در روزهای دفاع مقدس و امروز، در دوره کرونا موجب شد تا رزمندگان جنگ و مدافعان سلامت، اینگونه رفتار را از خود به نمایش بگذارند، اعتقاد درونی و باور قلبی آن‌ها بود. تمام مردم نیز چه در دوران دفاع مقدس و چه در امروز کمک و حمایت کردند تا با تلاش و کوشش، رزمندگان و مدافعان سلامت با اعتقاد به خدا کار خود را انجام دهند.

معصومی با بیان اینکه موضوع احراز شهدای سلامت را انجام داده‌ایم و در تلاش‌ هستیم که پرونده‌های شهدای سلامت تکمیل شود تا مدیون و خجالت‌زده خانواده آن‌ها نباشیم، ادامه داد: آنچه که برای شهدای دفاع مقدس مقرر است، برای شهدای مدافع سلامت نیز مقرر است. تفاوتی بین آن‌ها وجود ندارد و خدمت‌رسان خانواده هر دو گروه خواهیم بود.

شهادت، تزریق خون به پیکر اجتماع است

سردار علی‌اکبر افراسیابی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) نیز در ادامه این نشست، با بیان اینکه اگر شهدای مدافع سلامت جان خود را فدا نمی‌کردند، وضعیت امروز ما خیلی بدتر از این‌ها بود، اظهار کرد: شهید مطهری می‌گوید که شهادت تزریق خون به پیکر اجتماع است. در واقع تزریق خون به بدن باعث می‌شود که انسان جان تازه‌ای بگیرد و بتواند به حیات خود ادامه بدهد؛ اجتماع نیز اینگونه است و اگر به وقایع مختلف در طول تاریخ توجه کنیم متوجه این موضوع خواهیم شد. امام حسین(ع) فرموده‌اند که خداوند می‌خواهد من به شهادت برسم تا مردم از ظلالت و گمراهی نجات پیدا کنند، بنابراین این تزریق خون به اجتماع از گذشته وجود داشته و کماکان اجتماع به این تزریق خون نیاز دارد.

وی افزود: زمانی برای دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی و خاک پاک ایران اسلامی باید خون افرادی به زمین ریخته می‌شد، در زمانی برای کسب علم و رسیدن به یک توانمندی و خودکفایی علمی تعدادی از جوانان و دانشمندان ما به شهادت رسیدند و زمانی نیز، نیاز بود که افرادی تحت عنوان مدافع حرم برای مقابله با دشمن به شهادت برسند. امروز نیز نیاز بر این شده است که افرادی برای تضمین سلامت جامعه، جان خود را فدا کنند.

انتهای پیام
captcha