کد خبر: 4094939
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۵

بیانیه جهاد دانشگاهی در محکومیت حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)

در پی حادثه تروریستی و هتک حرمت حرم شاهچراغ(ع) سازمان جهاد دانشگاهی بیانیه‌ای را صادر کرد.

بیانیه جهاد دانشگاهی در محکومیت حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، این سازمان بیانیه‌ای در محکومیت حادثه تروریستی و هتک حرمت حرم شاهچراغ(ع) به شرح زیر صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم 
انالله و اناالیه راجعون

شهادت جمعی از هموطنان شریف و مظلوم در حادثه تروریستی حمله به آستان متبرک شاهچراغ شیراز بار دیگر چهره پلید دشمنان این سرزمین را نمایان ساخت. 

جهاددانشگاهی ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی و در خواست اشد مجازات برای مسببان آن، شهادت مظلومانه تعدادی از زائرین حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (شاهچراغ) را به محضر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و تمامی مردم شریف ایران تسلیت عرض کرده و برای تمامی شهدای این ضایعه دردناک علو درجات و برای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل از خداوند متعال خواستار است.

انتهای پیام
captcha