کد خبر: 4111481
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۱
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

مسابقات قرآن خانوادگی به تعامل بیشتر خانواده کمک می‌کند

مسابقات قرآن خانوادگی به تعامل بیشتر خانواده کمک می‌کند متسابق مسابقات استانی پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت ویژه خانواده طلاب حوزه علمیه گفت: زمانی که امری رقابتی می‌شود، اشتیاق افراد به‌خصوص کودکان برای پیشرفت در آن بیشتر می‌شود؛ ضمن اینکه برگزاری مسابقات قرآن به‌صورت خانوادگی به افزایش محفل انس با قرآن در خانواده و تعامل بیشتر والدین با فرزندان کمک می‌کند.

قرآن کریممحمدحسین عسگری، متسابق 16 ساله در رشته ترتیل مسابقات استانی پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت ویژه خانواده طلاب حوزه علمیه در گفت‌وگو با ایکنا از قم بیان کرد: سطح این مسابقات به‌دلیل برگزاری در قم، هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی مسلما بالاتر از سایر شهرها بود و در مجموع خوب ارزیابی می‌شود.

وی بیان کرد: داوران نیز با توجه به اینکه رده‌های سنی پایین هم در این مسابقات شرکت کرده‌اند، رفتار و برخورد خیلی خوب و مناسبی با شرکت‌کنندگان دارند و با روی گشاده، باعث کاهش اضطراب متسابقان و در نتیجه ارائه بهتر آن‌ها می‌شوند، ضمن اینکه از نظر داوری و قدرت تست‌گیری نیز سطح بالایی دارند و از داوران شاخص و باسابقه هستند.

متسابق رشته ترتیل مسابقات استانی پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت ویژه خانواده طلاب حوزه علمیه ضمن ابراز رضایت از نحوه و روال برگزاری مسابقات گفت: برگزاری این دوره از مسابقات از زمان ثبت‌نام و اطلاع‌رسانی و نیز آزمون سطح‌سنجی از سوی دست‌اندرکاران بسیار خوب و دقیق انجام شد و پیگیری‌ها نیز مستمر بود و صرفا جهت رفع تکلیف نبود.

وی ادامه داد: بنده و برادرم به‌دلیل طلبه بودن پدرم از کودکی با قرآن انس داشتیم و خود من از هشت سالگی وارد آموزش و فراگیری تخصصی حفظ و قرائت قرآن شدم که نتایج و برکات آن را در تمام لحظات و مراحل زندگی به شدت احساس کردم.

عسگری در رابطه با برپایی این قبیل مسابقات اظهار کرد: زمانی که امری مسابقه‌ای و رقابتی می‌شود، هیجان و اشتیاق افراد به‌خصوص کودکان برای پیشرفت در آن بیشتر می‌شود؛ ضمن اینکه برگزاری مسابقات به‌صورت خانوادگی نیز به افزایش محفل انس با قرآن در خانواده و تعامل بیشتر والدین با فرزندان خود کمک می‌کند که مطمئنا برکات زیادی را به همراه دارد.

متسابق رشته ترتیل مسابقات استانی پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت ویژه خانواده طلاب حوزه علمیه با دعوت کودکان و نوجوانان به انس با قرآن، یادآور شد: انسان موجود ضعیفی است و در هر مرحله از زندگی برای قدم برداشتن و حرکت کردن نیاز به کمک خداوند دارد، ما می‌توانیم این کمک و هدایت را از طریق انس با قرآن از خداوند دریافت و با عمل به دستورات آن، در زندگی شخصی خود به‌کار گیریم.

انتهای پیام
captcha