کد خبر: 4142370
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸

برگزاری کنگره بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی

دومین کنگره بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی با موضوع «اربعین و تمدن نوین اسلامی» ششم خرداد ماه برگزار می‌شود.

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی 6 خرداد ماهبه گزارش ایکنا، دومین کنگره بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی با موضوع «اربعین و تمدن نوین اسلامی» به همت کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین، حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و با همکاری دانشگاه کربلا، معاونت پژوهش حوزه علمیه قم و تعداد دیگری از دانشگاه‌ها در سه محور ششم خرداد ماه برگزار می‌شود.

ظرفیت‌های تمدنی اربعین با موضوعات «اربعین ساحت تمرین زیست توحیدی»، «آینده پژوهشی فرهنگی و اجتماعی اربعین»، «اربعین و هویت جمعی پیروان اهل بیت(ع)»، «ظرافت‌ها و ظرفیت‌های هنری، ادبی و رسانه‌ای اربعین»، «اربعین و دیپلماسی عمومی»، «اربعین و رشد و پیشرفت اجتماعی و فرهنگی»، «اربعین، توسعه گفتمان مکتب اهل بیت(ع) در تعامل با مذاهب اسلامی» و «ظرفیت اربعین در توسعه گفت‌وگوهای ادیان وحیانی» اولین محور این کنگره است.

محور دوم کنگره «نمودهای تمدنی اربعین» با موضوعات «اربعین تجلی فضایل اخلاقی»، «اربعین و سبک زندگی اسلامی»، «اربعین و همگرایی امت اسلامی»، «اربعین و تولید گفتمان تمدنی برپایه معنویت»، «اربعین و مقاومت اسلامی» و «اربعین و استکبارستیزی و عدالت‌خواهی» است.

محور سوم فراخوان نیز «اربعین، تمدن نوین اسلامی و آرمان شهر مهدوی» با موضوعات «گفتمان‌سازی مهدوی در اربعین»، «اربعین تجلی ارزش‌ها و آرمان‌های مهدوی»، «مهدویت و چشم انداز آن در اربعین با نگاه آینده‌پژوهی» و «چرایی و چگونگی الگوگیری از آرمان‌ شهر مهدوی در پیشرفت‌ فرهنگ اربعین» است.

انتهای پیام
captcha