کد خبر: 4161392
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
سید صولت مرتضوی:

قلم خبرنگار از هر سخت‌افزار جنگی قدرتمندتر است

قلم خبرنگار از هر سخت‌افزار جنگی قدرتمندتر است وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی گفت: خبرنگاران در کسوت دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های کشور فعالیت می‌کنند و قلم آنها از هر سخت‌افزار جنگی قدرتمندتر است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم تجلیل از خبرنگاران توسط سید صولت مرتضوی، وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی امروز چهارشنبه ۱۸ مرداد در مجموعه تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

سید صولت مرتضوی، وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی در این مراسم ضمن تبریک روز خبرنگار بیان کرد: خبرنگاران در کسوت دفاع از آرمان‌ها ارزش‌های کشور فعالیت می‌کنند و قلم آنها از هر سخت‌افزار جنگی قدرتمندتر است. مقام معظم رهبری از جهاد تبیین سخن گفتند و همه باید جهاد تبیین داشته باشیم و در اعتلای آرمان ‌های الهی و ارزش‌های ملی فعالیت کنیم. 

وی‌ ادامه داد: خبرنگاران دائم در تلاش و کوشش هستند و شغل خبرنگاری با سایر مشاغل متفاوت است. خبرنگاران در ضمیر خود جریان و دردی را حس می‌کنند که به این عرصه ورود پیدا می‌کنند. من دغدغه خبرنگاران را درک می‌کنم و مشکلات این قشر را می‌دانم. امیدوارم توفیق قدر شناسی جامعه خبرنگاران را داشته باشیم.

در انتهای این مراسم از پوستر نخستین جشنواره تولید رسانه‌ای «کارساز» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی شد.

فراخوان این جشنواره که از هفته آینده منتشر می‌شود و هدف آن کمک به جهاد تبیین است با محورهای تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش‌های مختلف رسانه‌ای برای خبرنگاران برگزار شده و در دهه فجر امسال برگزیدگان معرفی خواهند شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
محمد سجاد محمدیان
captcha