کد خبر: 4197952
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۷
با حضور آیت‌الله حسینی بوشهری؛

طرح سیر مطالعاتی آثار و اندیشه‌های مقام معظم رهبری در قم رونمایی می‌شود

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه از آیین رونمایی از طرح مطالعاتی آثار و اندیشه‌های مقام معظم رهبری در قم خبر داد.

محمد عالم‌زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عالم‌زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایکنا با اعلام این خبر افزود: آیین رونمایی از برنامه مطالعاتی آثار و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با عنوان «از توحید تا تمدن» با سخنرانی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: این برنامه مطالعاتی توسط معاونت تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه به منظور بنیان نهادن هویت فکری و شخصیتی طلاب بر پایه اندیشه توحیدی با ایجاد شبکه مفاهیم بنیادین از ایمان و عقلانیت دینی تا جهاد و مسئولیت اجتماعی در عرصه فردی و نظامات اجتماعی برنامه‌ریزی شده است.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: ارتقای معرفتی طلاب عنصری اساسی در هویت‌یابی، نقش‌آفرینی اجتماعی و ایفای رسالت اجتماعی ایشان است؛ پس باید اهتمام ویژه‌ای نسبت به آن داشت تا همواره متناسب با نیاز‌های عصر و زمانه ارتقاء یابد. یکی از ابزار‌های مهم برای رشد معرفتی طلاب، بهره‌مندی از «سیر مطالعاتی» است. اُنس با کتاب زمینه‌ساز راه یافتن به افق اندیشه یک اندیشمند و دستیابی به سرمایه معرفتی اوست؛ لذا با تشخیص این ضرورت، آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه، آشنا کردن طلاب با آثار و اندیشه‌های «حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» را به صورتی نظام‌مند و در مقیاسی عمومی مطالبه دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالم‌زاده نوری بیان کرد: این سیر مطالعاتی، مسیری است برای آشنا نمودن طلاب با اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب با عنوان «از توحید تا تمدن» که در دبیرخانه امور معرفتی معاونت تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه که در راستای آشنایی دانش پژوهان با  «دال مرکزی اندیشه رهبری، شناخت جامع انقلاب اسلامی با قرائت مکتب امام (ره) و شناخت ماموریت طلبه عصر انقلاب» شکل گرفته است.

وی گفت: حوزه‌ علمیه در زمینه طراحی سیر‌های مطالعاتی طی سه دهه اخیر تجربیاتی را پشت سر گذاشته است لذا کوشیده‌ایم با نگاهی به تجارب و زحمات گذشته و نگاهی به نیاز‌ها و مختصات آینده، سیری طراحی کنیم که بهره‌مند از مزایا و پیراسته از کاستی‌های تجارب پیش‌ روی باشد. 

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه بیان کرد: این دوره ۴ سطح مطالعاتی دارد که در مجموع دانش پژوه ۳۱ اثر مرتبط به حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای را مطالعه می‌کند.

وی یادآور شد: در همین راستا آیین رونمایی از برنامه مطالعاتی آثار و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، فردا دوشنبه ۱۶ بهمن ماه از ساعت ۱۰ در سالن همایش‌های شهید سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی واقع در خیابان جمهوری اسلامی شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

از طرح سیر مطالعاتی آثار واندیشه‌های مقام معظم رهبری در قم رونمایی می‌شود

انتهای پیام
captcha