کد خبر: 4214656
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۵
آیت‌الله حسینی‌بوشهری:

حکمرانی فضای مجازی را به دست دشمنان ندهیم

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت مدیریت فضای مجازی، تصریح کرد: نمی‌توانیم درب‌ها را به روی خود ببندیم؛ اما باید کلید این درب‌ها در اختیار ما باشد. اگر به موقع وارد عرصه نشویم، به طور عملی حکمرانی فضای مجازی به دست دشمنان خواهد بود.

سیدهاشم حسینی‌بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قمبه گزارش ابکنا از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار دیدار عیسی زارع، وزیر ارتباطات که شامگاه ۱۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت مدیریت فضای مجازی گفت: نمی‌توانیم درب‌ها را به روی خود ببندیم؛ اما باید کلید این درب‌ها در اختیار ما باشد. اگر به موقع وارد عرصه نشویم، عملاً حکمرانی فضای مجازی به دست دشمنان خواهد بود.

وی با بیان اینکه دنیای امروز هر لحظه در حال تحول و رشد است افزود: در عرصه‌های مختلف نباید پیشرفت‌ها متوقف شود و نباید از دیگران عقب بمانیم و از سویی نیز دشمنان تلاش دارند تا به ما آسیب بزنند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت پیشرفت علمی در حوزه فناوری اطلاعات، اضافه کرد: تمام آنچه به ظاهر نشدنی جلوه می‌کند با استفاده از نخبگان داخلی امکان‌پذیر است. امیدواریم روزی برسد که مرجع علمی بشویم و زبان فارسی ما در مراودات علمی به عنوان معیار قرار گیرد.

حسینی‌بوشهری انقلاب اسلامی را باب خیر توصیف و اظهار کرد: رهبری هوشمند، مقتدر و آینده‌نگر داریم که در زمینه‌های مختلف صاحب نظر است و وقتی اقشار مختلف از هنرمند تا صنعت‌گر با او دیدار می‌کنند متوجه اشراف ایشان در مسائل راجع به خود می‌شوند.

انتهای پیام
captcha