کد خبر: 4228832
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱

آغاز فروش ارز اربعین از امروز

فروش حضوری ارز اربعین از امروز هشتم مردادماه در شعب منتخب هفت بانک عامل آغاز شد.

آغاز فروش ارز اربعین از امروزبه گزارش ایکنا، از امروز دوشنبه هشتم مردادماه فروش برخط و حضوری ارز به مسافران پیاده‌روی اربعین حسینی 1403 از طریق هفت بانک عامل ملی، سپه، ملت، تجارت، صادرات، پارسیان و پست‌بانک آغاز شد.

البته براساس اعلام قبلی بانک مرکزی، فروش ارز اربعین قرار بود از روز گذشته آغاز شود که با توجه به تعطیلی دیروز، فروش ارز از امروز آغاز شده است. 

بانک مرکزی اعلام کرده است فروش ارز به دو صورت برخط و حضوری و همانند سال گذشته به صورت دینار انجام می‌شود و به هر زائر ۲۰۰ هزار دینار می‌تواند دریافت کند. 

امسال امکان فروش غیرحضوری ارز اربعین توسط بانک‌های عامل فراهم شده و متقاضیان می‌توانند به صورت غیرحضوری نسبت به تکمیل فرآیند خرید ارز اربعین از طریق سکوهای معرفی شده توسط بانک‌ها اقدام کنند و در زمان تعیین شده به شعب منتخب بانک‌ها برای دریافت ارز اقدام کنند.

همچنین متقاضیان ارز اربعین تا سوم شهریور فرصت دارند از طریق شش سکوی فعال بانک‌های ملی و پست‌بانک در بستر پیام‌رسان «بله»، بانک سپه در بستر پیام‌رسان «روبیکا»، بانک صادرات از طریق اپلیکیشن «سیپنو» و بانک پارسیان در بستر پیام‌رسان «آی گپ» برای خرید ارز اقدام کنند. بانک تجارت نیز خدمات غیرحضوری فروش ارز اربعین را طریق سامانه خود انجام می‌دهد و متقاضیان می‌توانند نحوه دریافت این خدمات را از طریق سامانه بانک تجارت پیگیری کنند امت بانک ملت در ایام اربعین خدمات غیرحضوری در این مورد نخواهد داشت.

لازم به ذکر است، برای دریافت ارز اربعین ابتدا باید در سامانه سماح ثبت‌نام کنید و مدارک و گذرنامه همراه داشته باشید. این ارز به افراد بالای پنج سال تعلق می‌گیرد و افراد بالای ۱۸ سال هم باید یک سیم‌کارت به نام خود داشته باشند.

انتهای پیام
captcha