کد خبر: 4231421
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
معاون امور بین‌الملل بعثه رهبری:

جریان مقاومت بعد از ترور هنیه تقویت خواهد شد

حجت‌الاسلام والمسلمین منصور میراحمدی گفت: جریان مقاومت در تمامی ابعاد و سطوح آن یعنی در غزه، منطقه و جهان علیه اسرائیل تقویت خواهد شد.

منصور میراحمدیبه گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین منصور میراحمدی؛ معاون امور بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری، ۲۲ مردادماه در هم‌اندیشی بین‌المللی «ترور شهید هنیه و آینده جبهه مقاومت» که از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد با بیان اینکه تاثیر شهادت اسماعیل هنیه را در سه سطح خرد، میانی و کلان باید بررسی کرد، گفت: در سطح خرد، تاثیر آن بر جبهه مقاومت و فلسطین است؛ در سطح میانی تاثیر بر منطقه و غرب آسیا و در سطح کلان هم شاهد تاثیر این حادثه در سطح جهان خواهیم بود.

وی افزود: در سطح خرد شاخص اساسی در تحلیل ما باید معطوف به روش مقاومت در دوره اسماعیل هنیه باشد یعنی آیا این روش مقاومت تداوم خواهد یافت و این ترور تاثیری در روش مقاومت دارد یا خیر، انتخاب جانشین ایشان یعنی یحیی السنوار نشان داد که روش و منش مقاومتی حماس نه تنها تضعیف نمی‌شود بلکه ارتقا خواهد یافت. 

میراحمدی اظهار کرد: در عرصه نظامی هم شجاعت و تجربه السنوار از سرمایه‌های اساسی محسوب می‌شود همچنین برخورداری ایشان از آگاهی لازم نسبت به رژیم صهیونیستی و برخورداری از هوش و ذکاوت در سیاستگذاری و مباحث سیاسی نشان می‌دهد راه هنیه تداوم خواهد یافت.

وی تاکید کرد: مردم فلسطین به یحیی السنوار اعتماد دارند و به لحاظ ساختاری هم نوعی یگانگی در دستگاه حماس رخ داده است یعنی هم به نوعی رهبری سیاسی و هم رهبری حماس را برعهده دارد. 

معاون بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه همه این ویژگی‌ها حاکی از تقویت و ارتقای جریان مقاومت فلسطین و حماس است، اظهار کرد: در سطح میانی، باید تاثیر ترور هنیه بر منطقه بررسی شود؛ مهمترین شاخص در این سطح، واکنش و عکس‌العمل شاخه‌های مختلف مقاومت در غرب آسیا است که به دو مورد اشاره می‌کنم؛ اول محکومیت گسترده این جنایت و دوم هم استقبال از جانشینی السنوار که می‌تواند باعث وحدت بیشتر و آینده روشنتر برای مقاومت شود.  

میراحمدی اضافه کرد: در جنگ غزه، برخی جریانات مؤثر در غرب آسیا تردید نسبت به مقاومت را مطرح می‌کردند و راه گفت‌وگو را پیشنهاد می‌دادند ولی شهادت هنیه تاثیر زیادی بر رفع این تردیدها گذاشت و سبب ارتقاء وحدت و انسجام در جریان مقاومت شد از این رو جریان مقاومت در همه منطقه تقویت خواهد شد و این ترور سبب تضعیف آن نخواهد بود.

وی ادامه داد: در سطح کلان و جهانی هم لازم است به جریان جهانی‌شدن مقاومت توجه کنیم؛ مقاومت از منطقه فراتر رفته و در چند لایه شاهد شکل‌گیری این ایده هستیم؛ اول لایه مقاومت مردمی و تظاهرات گسترده مسلمین و غیرمسلمین نسبت به حوادث غزه که این لایه سرمایه جهانی بزرگی را برای مردم فلسطین ایجاد کرده است.

معاون بین‌الملل بعثه رهبری با بیان اینکه لایه دوم، لایه نخبگانی است که به خصوص در دانشگاه کشورهای غربی ایجاد شد، افزود: در مرحله سوم هم لایه سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی مانند طرح شکایت از سوی آفریقای جنوبی مطرح است؛ شهادت هنیه از این حیث می‌تواند در تقویت این جریان مؤثر باشد زیرا اسماعیل هنیه به صورت دیپلماتیک به ایران سفر کرد و حاکمیت ایران هم در این مسئله نقض شد لذا به وضوح می‌تواند باعث آشکاری ماهیت رژیم خبیث اسرائیل شود که به هیچ ضابطه و قانون بین‌المللی پایبند نیست.

میراحمدی تصریح کرد: شواهد آشکاری در هر سه سطح دال بر تقویت مقاومت در سطح جهان، منطقه و غزه است و امیدواریم جریان مقاومت با توان بیشتر حق پایمال‌شده مردم فلسطین را بگیرد.     

انتهای پیام
captcha