استاد حوزه علمیه قم در پیامی تاکید کرد: بیتردید بازماندگان و فرزندان شهیدان و آسیب دیدگان حزب الله و مردان ایستاده برقله شرف از لبنان نمیگذارند این عَلَم به ظاهر نیمه افراشته در این روزها، بر این حال بماند. 
به گزارش ایکنا، آیتالله ابوالقاسم علیدوست، استاد درس خارج حوزه قم پیامی در پی شهادت سیدحسن نصرالله به رشته تحریر درآورده که متن آن چنین است:
بسم الله العزیز
ان الله - تبارک و تعالی - غیور یحب کل غیور
حادثه غمبار شهادت سید حسن نصرالله - رضوان الله تعالی علیه - غیور مرد تاریخ دوران خود و افتخاری از لبنان و حوزه های علمیه و همراهان ایشان را محضر حجت مطلق عصر و ولی خداوند امام زمان - عجل الله تعالی فرجه الشریف - رهبری معظم انقلاب اسلامی، مراجع، عالمان، خانواده ایشان و همه مردان و زنان غیرت، عزت، سربلندی، حقجو و ستم ستیز، تسلیت عرض میکنیم.
بیتردید بازماندگان و فرزندان شهیدان و آسیب دیدگان حزب الله و مردان ایستاده برقله شرف از لبنان نمیگذارند این عَلَم به ظاهر نیمه افراشته در این روزها، بر این حال بماند بلکه به لطف و مدد خداوند عزیز، منتقم و حکیم، بلند تر از گذشته به اهتزاز در میآید.
به حکم سنت الهی تخلفناپذیر بانیان این حوادث شوم چه بانیان مستقیم و چه غیر مستقیم و چه ساکتان رذلپرور بدانند قهقهه مستانه و شادی ایشان بسیار کوتاه خواهد بود و روزی که شلاقِ قَدَر عذاب منتقم الهی برگردههای آنان نواخته شود، نزدیک است.
أ ليس الصبح بقریب قم
انجمن فقه و حقوق اسلامی، حوزه های علمیه
ابوالقاسم علیدوست
1403/07/08
انتهای پیام